Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elispot LTT lyme kórt kimutato...

Elispot LTT lyme kórt kimutato teztet vegzett mar valaki?

Figyelt kérdés
Panaszaim stimmelnek a kronikus lyme betegseg tuneteivel. Lassan 6 honapja kezdodtek az idegrendszeri es izuleti tuneteim. Ezzl az igen draga vervizsgalattal, tenyleg ki lehet mutatni a lyme kort akkor is, ha mar regebben szerezhettem a betegseget? Akinek van tapasztalata a temaban, kerem irjon! Koszonom elore is.

#Lyme-kór #Elispot LTT
2015. febr. 1. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy?Mert Budapesten van Lymekór ambulancia.Mi voltunk mert a páromon észrevettem bizonyos tüneteket.10000 ft volt és be is bizonosodott hogy Lymekóros.Kapott antibiotikumot és meggyógyult.
2015. febr. 1. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi. Es neki milyen regota voltak tunetei? Attol tartok, hogy nekem az elhuzodas miatt mar nem mutatna ki a teszt az antianyagot.
2015. febr. 1. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiamnak is volt,de az orvos sem tudta megmondani mikor fertőződhetett mert a kullancsot nem találtuk és csípés sem volt.Lehet hogy több hónappal a tünetek előtt csípte meg de nem fúródott bele.Mielőbb menj orvoshoz.Érdemes magánklinikára menni vagy a körzeti orvossal csináltatni egy ilyen vizsgálatot.Kimutatja a vérkép bármikor fertőződél.
2015. febr. 2. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
hatékony vizsgálat, kimutatja a fertőzést, ha már nincs ellenanyagod. de itthon a tb-s orvosok nem ismerik el, a drága, említett kullancsambulancia, meg hát... finoman szólva sem :)
2015. márc. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!