Mandula kivétel?

Figyelt kérdés

Elvileg góc van a mandulámba,de sose gyulladt be életem során,de a nyirokcsomook bedagadnak időnként a nyakamon hátul..

Elvileg ki kéne venni,de 31 éves vagyok élsportoló. Azt mondják ebbe a korba veszélyes kivenni..akkor most mi a helyes döntés??? :$

2015. jan. 27. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Fájdalmasabb kint kicsi korban ez biztos. Viszont ha azt nézzük hogy a beteségekk miatt sokat kihagysz a sportbol a mütét miatt se kell többet kihagyni mintha folyton beteg lennel
2015. jan. 27. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nekem 14 évesen vették ki. Nem akarlak megijeszteni, de nálam úgy zajlott ez az egész, hogy befektettek egy nappal előtte, már aznap délutántól nem ehettem, éjféltől nem ihattam. Reggel nyolckor jött értem a doki, elaltattak, majd arra eszméltem hogy az ágyamba fekszek és vért hányok.

Mert ugye lenyeltem, mert nem voltam magamnál. Nem ettem 36 órán át, fájt nem tudtam beszélni. De amúgy így leírva hangzik rosszul. Mert ébredés után már tökre jól voltam másnap, aztán nem beszéltem hanem csak írtam. Sajnos a nyelvcsapom ödémát kapott 5-6környékén, szóval 3 hétig néma voltam szó szerint.

A szobatársaim mint felnőttek voltak, volt negyven éves nő is. Egyáltalán nem haltak bele, sőt hamarabb felépültek mint én. Szóval vetesd ki ha teheted! Egy hónapot szánj rá a gyógyulásra, az egészséged fontosabb. :)

2015. jan. 27. 20:44
 3/3 anonim válasza:
Mandula nem kivetel
2015. jan. 30. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!