Verruca planam (virusos szemolcs) van lassan egy eve. El fog mulni?
Lassan egy ev van ez a szornyuseg a homlokomon es az allamon.
Hetente jarok vele borgyogyaszhoz fagyasztasra es kremet is kaptam ra, de egyre tobb van. El fog mulni? Általában mennyi ido utan tunnek el?
Kiprobálom. Köszi. Te mivel ecseteled? En isotrexel. Egyebkent az az erdekes, hogy a bal alkaromon nekem is volt ketto. (Talan ott volt eloszor)
Abbol az egyik fagyasztastol elmult, azota is csak egy minimalis folt van ahelyen a masik meg kisebb lett, de egyaltalan nem terjed, ellenben az arcomon sajnos agresszivebb. Tehat ott semmi problema nincs.
Elmentem egy magánrendelőbe, ahol az eddigi vattas fagyasztas helyett kozvetlen a szemolcsokre fujtaj a nitrogent. 4-5 alkalommal voltam, azota (6-7honapja) egy sem jott elo. Itt amennyiben nem elég a fagyasztás, akár lézerrel is lehet probalkozni. Nagyon rendesek az emberek es ontik beled a remenyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!