Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kapom el pont én a...

Miért kapom el pont én a vírusfertőzéseket?

Figyelt kérdés
nem iszom , nem dohányzom, sportolok, az étrendemre ügyelek, szedek immunerősítőt, mègis ha a gyerekeim hazahoznak egy iskolai vírust, ledönt a lábamról- egyedül az alvás hiányzik, mert a picit még szoptatom éjjel többször. El vagyok keseredve!
2015. jan. 22. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
C vitamint, D vitamint, és még multivitamint is szedned kellene. Béta glükán megelőzi a fertőzést.
2015. jan. 22. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha virus van,az megtalál. Nagyon sok cvitamin kell. De ahogy irtad ezek megvannak. Meg valakinek alapbol ilyen a szervezete.
2015. jan. 22. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok ! Amióta nem alszom ki magam talán azóta találnak meg a vírusok! Korábban még gyerekbetegségem sem volt csak nehány nátha , most meg havonta dögrováson vagyok :(
2015. jan. 22. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Lidl-be,CBA-ba, Tesco-ba, hasonló helyekre járhatsz vásárolni.

Ott van az a 40 aluli reumás vénasszonyoknak és vénembereknek való húzogatós műanyag tuliga (birka dömper), az szépen össze szed a karekeivel mindenféle koszt és mikroorganizmust a földről, néha talán makrót is (bélférgek), meg ki mit köpött az aszfaltra.

Aztán amikor jön a következő birka, annak a dömperébe meg beleállítják kerekestől, szépen átcsorog az alatta lévőbe a trutyi.

Te meg abban veszed a kis kenyérkédet, otthon megeszed és már el is kaptad...

2015. jan. 22. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:
a kialvatlanság is gyengíti az immunrendszert.
2015. jan. 23. 07:31
 6/8 A kérdező kommentje:
#4-es, pár hete valóban bekényszerültem a sparba, undorral rohantam végig a sok fulladozo hurutosan öklendező alkesz, és néni között. A zsebemben a HiGeen, fizetés utan nyomban magamra "öntöttem", s mégis fetrengek a vírustól, szegeny gyerekekkel. Az edzésuk miatt nem tudtam megszokott kisboltban vásárolni. Hozzáteszem , hogy a kisboltban egy jolszituált hölgy a nyakamba köhögött.
2015. jan. 23. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel én is ugyanúgy vagyok, sportolok a multivitaminokon felül is eszem b,c,d-t és mégis megtalál midnen vírus. De nálam van krónikus légúti betegség és azért. Lehet, hogy van valami krónikus egyéb betegséged, ami legyengíti a szervezeted? Mondjuk szoptatás alatt eleve nagyobb a vitaminigény. Ne legyél elkeseredve, ha teheted kevesebbet utazz tömegközlekedéssel és minden kapaszkodót kesztyűvel fogj meg akkor is, ha egyébként nem vennél fel, mást nem tehetsz. Betegen kaparó torokkal ne menj edzeni, merzt én így több szövődményt kihurcoltam lábon és ezért hamarabb ledönt bármi fertőzés a sok vitamin ellenére.
2015. jan. 23. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Hát ezért áll itt az ország. Sok kisebb se jobb, mint a multik, vagy még rosszabb.

De náluk még nincsen birka kerekes cipelő reumás vénember mankó.

Egyél sok gyömbért, mustármagot, és torma gyökeret, fokhagymát, az majd kikergeti a vírusokat belőled.

2015. jan. 29. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!