Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kimutatható vérvételből...

Kimutatható vérvételből vérnyomásprobléma?

Figyelt kérdés

A házi orvosom adott vérvizsgálatra, vizeletvizsgálatra beutalót .

Mivel kértem, mert napi szinten fáj a fejem teteje, ha épp nem az akkor a fél fejem, vagy a bal vagy a jobb. Mellé hányinger, szédülés. Olykor a fény is idegesít , mármint ha annyira erős a fejfájásom hogy már a fájdalomcsillapító sem segít. És ezért napi szinten fájdalomcsillapítót szedek.. ez már vagy féléve megy így.. ezért is kértem az orvosomat, de ő azt állítja hogy nem biztos hogy kifogja mutatni a vérkép hogy miért fáj,de nem árt megcsináltatni. Persze én mondtam hogy anyukám és apukám is vérnyomásos volt, de semmit nem mondott rá mivel nem ismerte őket, mert én városi voltam, és ők sajnos már elhunytak. Én 2 éve kerültem át a dokihoz, mivel párom és a munka véget be kelet jelentkeznem ide az ők falujukba.. Egyszóval félek hogy vérnyomásos vagyok és ő ezt nem hiszi el, egyszer mért nekem az aszintese ,de azt mondta hogy nem rossz... viszont a szomszédban meg párszor mérték és azt mondták hogy nem ilyen vérnyomásomnak kéne 22 évesen lennem..[ De ugye én meg nem értek hozzá..:[ ] Szerintetek bízhattok benne hogy kimutassa a vérkép ha még is vérnyomásproblémám lenne????

2015. jan. 16. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt nem mutatja ki a vérkép ha magas a vérnyomásod. Ha van lehetőséged vegyél egy vérnyomásmérőt, akár használtat is. Már 3000 Ft-tól tudsz venni. Ha magas, akkor kerülni kell a túlzott sófogyasztást, valamint káliumot szedjél. Igyál citromfű és galagonya teát, sportolj!
2015. jan. 16. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!