Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez lehet bakteriális megbetege...

Ez lehet bakteriális megbetegedés?

Figyelt kérdés

2 hete lettem beteg.

Erős torokfájás, hőemelkedés, bedugult orr.

Azt hittem egyszerű téli vírusos megbetegedés, de tegnapelőtt újra beteg lettem.

Most a torokfájás elmaradt, a láz viszont extrém lett (40 fok), ez szerencsére mára elmúlt. A taknyom pedig sűrű zöld.

Arra gondoltam először nem pihentem ki eléggé a vírust, és mivel a barátnőm is beteg volt, egyszerűen felölfertőzött. De gondoltam arra is, hogy ilyen utóhatás, ami a bakteriális betegségeknél lehetséges.

Ezekből ki lehet magunktól gyógyulni, vagy mindenképp kell antibiotikum?

2015. jan. 3. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el vele orvoshoz, simán lehet bakteriális felülfertőződés, az orvos majd eldönti, hogy kell-e antibiotikum. De mindenképp javasolt napi 2000 NE D vitamin szedése a téli időszakban, ami hatékony immunerősítő, gyorsabban le lehet küzdeni a fertőző betegségeket általa.
2015. jan. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!