Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A horrorfilmek nézése tényleg...

A horrorfilmek nézése tényleg sejtszinten roncsolja az immunrendszert?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a forrás ehhez az információhoz, kik kutatták, meg ilyenek.
2015. jan. 2. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez még a gyik színvonalán is eszeveszett baromság....
2015. jan. 2. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
2015. jan. 2. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
húha akkor én már halott vagyok?
2015. jan. 3. 15:35
 4/9 Armand B. válasza:
Én meghaltam majdne de szerencsére anyám átkapcsolt a comedy centralra
2015. jan. 4. 15:32
 5/9 anonim válasza:
Röhöghettek, de ez így van. Minden hangnak rezgése van és minden rezgés kihat a testre, a képet is egy fajta rezgésként érzed át. Hallgass elmebeteg sátánista zenét egy napig és meglátod, hogy mennyire megkattansz. Nézz horrorfilmeket és odajutsz, hogy a sötétben már szemeket látsz és ilyen szarok. Persze, hogy szétrombol...
2015. jan. 10. 02:16
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös ezt a new age baromságot alá is tudod támasztani vagy úgy higgyük el?
2015. jan. 10. 19:55
 7/9 anonim válasza:

Itt egy videó, ahol demonstrálják, hogy mit lehet elérni különböző frekvenciákkal és rezgésekkel. https://www.youtube.com/watch?v=Q3oItpVa9fs

Bizonyított tény az is, (neten vannak képek, írások erről) hogy az örömkönnyek vagy a szomorúságtól fakadó könnyek struktúrájuk nagyban különbözik egymástól. Amúgy meg örülnék, ha te magad néznél ezek a dolgok után és nem én kéne írjam le ezeket, az Interneten a világ összes dolga fent van, csak ügyes kell lenni és kitartó, hogy megtaláld. Én megtaláltam őket és hasznát vettem nekik, ne legyél lusta és keresd meg őket te magad. Üdv.

2015. jan. 10. 22:12
 8/9 Armand B. válasza:

Sejtszinten pusztítja az immunrendszert ..

Az oké hogy össze fosod magad a falevél rezgésétől is ha sok horrort nézel de bizonyítsa be valaki hogy egy ember aki sok horror filmet néz könnyeben kapja el a náthát mint az aki nem néz horror filmet.

2015. jan. 13. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Az általános hozzáállásod az élethez, ahhoz, amit látsz és hallassz, befolyásolja az immunrendszered. Akármit hallassz és látsz, megijedhetsz tőle, elszomorodhatsz miatta, vagy nem..... Ha sokat veszekedsz és sok a konfliktusod, gyengiti az immunrendszert, mert a hozzáállásod rosz. Ha a horrorfilm ellenére nyugodtan alszol, nem ijedezel és nyugis maradsz, nem árt az immunrendszerednek. Egy valaki árthat az immunrendszerednek.... TE. Ilyen egyszerű.
2015. febr. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!