Mi a teendő, hogy ha egyfolytában (legalábbis sokszor) vérzik az orrom?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 21:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen nézesd meg egy dokival.
Nagyon sok oka lehet, például magas vérnyomás, stressz, de az is lehet, hogy csak gyenge az ér az orrodban.
Régen nekem is sokat vérzett, és egyszer nem is állt el, ezért be kellett mennem a kórházba, és elsütötték lézerrel.
Egyáltalán nem fájt, utána egy-két napot még bent maradtam, azóta nagyon ritkán fordul elő.
Amikor vérzik, semmiképp ne hajtsd hátra a fejed, mindig hajolj előre, nehogy a vér a torkodra alvadjon, ameddig biztosan el nem áll ne feküdj le, tegyél vizes törülközőt a tarkódra, és az orrod tetején a csontot szorítsd(ezzel elszorítod az eredet).
De egy dokinak mindenképp mutasd meg! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. dec. 30. 21:24
3/3 anonim válasza:
Menj el orr-fül-gégészhez, háziorvoshoz, ki kell vizsgálni, mert többféle oka is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!