Mandulagyulladásom van, hogy hat rá a negró cukoka?
Nem voltam orvosnál, mert pont karácsonykor kezdett el ugy fájni hogy odafigyeljek, és még azóta nem volt orvos, de már kezd egy picit múlni, vagyis a gyógyszer segít és az antibiotikum is.
Köszönöm a választ :) az a lenyeg hogy rosszabat nem csinál. De van valaki aki már probálta ezt vagy látta hogy valaki csinálja??
Várok még válaszokat. Olyan tanácsok is jöhetnek amivel hamarabb elmúlik, mert ha a karácsonyt kihagytam legalább a szilvesztert ne szenvedjem át.
Valahogy nemakarom elhinni hogy neked ez volt,de a cukorka biztos nem segit,vannak töle erössebbek is.
Jobb lenne tudni, hogy vírusos vagy bakteriális mandulagyulladásról van-e szó, az utóbbihoz antibiotikum kell. Ha elmennél orvoshoz, valószínűleg felirná, ha jól emlékszem, én olyan két hétig szedtem. Ha ez semmiképp nem jöhet számításba, használj Tantum Verdét, és patikában kapható ecsetelőt, azzal biztos többre mész, mint a negróval.
De tényleg melegen ajánlom az orvost, elég csúnya szövődményei lehetnek egy mandulagyulladásnak.
El kelene tényleg mennem az orvoshoz, még este átgondolom.
Akinek volt már ilyen, nektek is elment a hangotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!