Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mandulagyulladásom van, hogy...

Mandulagyulladásom van, hogy hat rá a negró cukoka?

Figyelt kérdés
tüszös mandulagyulladásom van és szeretném megtudni hogy a negró cukor hogy hat rá. pl csak ront a helyzeten, fájni fog vagy esetleg elmúlik, nem történik semmi. Már egy kicsit elkezdett mulni, de még mindig fáj, már el is múlt volna 2 napja, csak eddig az eggyik oldal most meg a másik oldal fáj. A fájdalom néha átsugárzik a fülembe is, de az szinte észrevehetettlen. Elöre is köszönöm, és kérlek válaszóljatok rá, ez nagyon fontos nekem

2014. dec. 28. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a negro cukorka sehogy sem fog hatni a manduladra,se jol se rosszul.Ha nem voltal orvosnal inkabb oda menj,esetleg megegyszer.
2014. dec. 28. 10:40
 2/7 anonim válasza:
100%
Negró cukorka max a torok fáját csillapítja,de a fertőzést nem szünteti meg ahhoz antibiotikum kell amit a doki ír fel :P
2014. dec. 28. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem voltam orvosnál, mert pont karácsonykor kezdett el ugy fájni hogy odafigyeljek, és még azóta nem volt orvos, de már kezd egy picit múlni, vagyis a gyógyszer segít és az antibiotikum is.

Köszönöm a választ :) az a lenyeg hogy rosszabat nem csinál. De van valaki aki már probálta ezt vagy látta hogy valaki csinálja??

Várok még válaszokat. Olyan tanácsok is jöhetnek amivel hamarabb elmúlik, mert ha a karácsonyt kihagytam legalább a szilvesztert ne szenvedjem át.

2014. dec. 28. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Valahogy nemakarom elhinni hogy neked ez volt,de a cukorka biztos nem segit,vannak töle erössebbek is.

[link]

2014. dec. 28. 11:38
 5/7 anonim válasza:

Jobb lenne tudni, hogy vírusos vagy bakteriális mandulagyulladásról van-e szó, az utóbbihoz antibiotikum kell. Ha elmennél orvoshoz, valószínűleg felirná, ha jól emlékszem, én olyan két hétig szedtem. Ha ez semmiképp nem jöhet számításba, használj Tantum Verdét, és patikában kapható ecsetelőt, azzal biztos többre mész, mint a negróval.

De tényleg melegen ajánlom az orvost, elég csúnya szövődményei lehetnek egy mandulagyulladásnak.

2014. dec. 28. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:

El kelene tényleg mennem az orvoshoz, még este átgondolom.

Akinek volt már ilyen, nektek is elment a hangotok?

2014. dec. 28. 17:25
 7/7 anonim válasza:
menj el a dokihoz, mert különben a szövődmény rá mehet a szívedre vagy ki is szedhetik a manduládat ha jobban begyullad.
2014. dec. 30. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!