Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az AIDS hany ev utan fejlodik ki?

Az AIDS hany ev utan fejlodik ki?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 2004 aprilisa ota vagyunk egyutt. 2003 nyra es dec. Kozott egsutt voltam valakivel, amire nem vagyok buszke, nemreg azt is megtudtam, hogy prostitualtakhoz jart mar elottem is. Ha HIV fertozott volt akkor mikor egyutt voltunk, es elkapta , mar kiderult volna, tehat lennenek tuneteim? Masodik gyermekemmel vagyok varandos.
2014. dec. 21. 19:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnezest a hibakert tabletrol irok, ha en elkaptam.Az m betu lemaradt.
2014. dec. 21. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezeletlenul 3-5 ev asszem.

A lenyeg, hogy ha elkaptad volna akkor a HIV-et, es nem lettel volna kezelve, mar reg nem elnel.

Gyogyszerekkel nem tudom, talan lassan mar korlatlanul ki lehet tolni. A gyogyszergyaraknak nem erdeke, hogy meggyogyuljon az ember, de az se, hogy meghaljon. Azt szeretnek, ha elete vegeig szedne a gyogyszert.

2014. dec. 21. 20:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2014. dec. 22. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Es valojaban igen nehez is elkapni hagyomanyos modon. Leginkabb ondoval, verrel es anyatejjel terjed, es szexbol egy egyuttlet kozel sem biztos, hogy atadja a betegseget.

Leginkabb ezert a homoszexualisok (vedekez nelkuli szex) es a kabitoszeresek (kozos tuhasznalat -> verrel egybol atmegy) jobban erintettek.

2014. dec. 22. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Állitolag nállam 5 év volt azt mondták az orvosok amikor tüdőgyuladásom volt.

Elötte semmi extra betegség nem történt.

Azóta is élek :))))

2014. dec. 23. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi neked is! Jol ertem, nalad kifejlodott az aids? Manapsag erre is olyan jok a gyogyszerek, mint a hiv-re? Teljesen megdobbentem, par hete hallottam a Kossuthon egy interjut egy orvossal, aki azt mondta, hogy manapsag ebben mar nem kell meghalni, es meg csak nem is fertoznek a hiv + emberek, olyan jok a gyogyszerek. Lehet, emiatt nincs mar felvilagositas.
2014. dec. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!