Szükséges a probiotikum antibiotikum szedése mellett?
Figyelt kérdés
Ciprofloxacin-ratiopharm 500 mg-s antibiotikum filmtablettát írtak ki hólyaghurutra (tudom, hogy nem érek el vele semmit, de talán kis időre megszabadulok tőle). Szerintetek a Normaflore probiotikum jó lesz mellé, vagy nem jó semmire? Vagy kérjek erősebb probiotikumot? Azért kérdem, mert ez elég erős antibiotikum, és az előírt napi fél tabletta helyett a 4xesét kapom, azaz 2x1et. 18/L2010. febr. 2. 16:40
1/6 anonim válasza:
Nem szükséges , de imunrendszer erösitött szedhetsz (de amugy ha gondolod szedhetsz mellé de nem "kötelezö" ) kérdezd meg a háziorvosod ö talán többet tud rola mondani
2/6 anonim válasza:
De én inkább a sok természetese uton származo vitamint javaslom és friss levegöt :)
3/6 A kérdező kommentje:
A háziorvosom felírt nekem egy 3000Ftosat, de azt olvastam róla, hogy azért szükséges, hogy a bélműködés helyreálljon. Nekem azzal nincs baj, mert sok joghurtot eszem, soha nem volt gond, és nem is azért van szükségem probiotikumra, hanem mert félek, hogy hüvelygombát kapok, mert sok esetben hallottam. Lényeg, ha szedem az antibiotikum mellé a Normaflore-t, akkor megelőzhetem, hogy ezúton gombás fertőzést kapjak, vagy nincs rá szükség, mert nem valószínű?!
2010. febr. 2. 16:53
4/6 anonim válasza:
Szerintem abszolut nem valoszinü mivel ahogy olvasom elég sok imunrendszer erösitö jut a szervezetedbe és a joghurt meg felér kb ezzel a "gyogyszerel " nem ajánlom mert azért elég sok kellemetlen mellékhatása van és nem olyan hasznos kronkrétan abszolut nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtattatok! :)
2010. febr. 2. 17:21
6/6 A kérdező kommentje:
Vagyishogy Te, meg Anyukám is. :)
2010. febr. 2. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!