Betegen lehet gyúrni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:06
1/7 anonim válasza:
Inkább ne, a betegség amúgy is legyengíti az immunrendszert, lehet várni azzal egy hetet!
2/7 anonim válasza:
Ne! Betegen nem lesz ellenálló a szervezeted, a súlyzós edzésekkel.
Ilyenkor inkább pihentesd az izmaidat. DE!!: ilyenkor próbálj meg több fehérjét és vitaminokat bevinni az szervezetedbe, hogy ne kezdjen leépülni az izomzatod.
3/7 anonim válasza:
Inkább ne, úgysincs elég erőd ilyenkor. Másra kell az energia.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne. Én múlt héten náthás voltam, egyáltalán nem éreztem magamban az erőt mondjuk fekvenyomáshoz, plusz mivel a légzés nagyon fontos, ha izomgyengeség vagy légzési nehézség áll fenn, az nagyon nagyban csökkenti a teljesítőképességet. Én tegnap mentem először, de még így is csak mérsékelt edzést csináltam, vissza csökkentett súlyokkal. Plusz folyadékveszteségre is figyelnék és igen, pótolni mindent, mert betegség alatt iszonyat gyorsan bontja az izmot a szervezet.
5/7 anonim válasza:
Persze hogy gyúrhatsz, ha nem szereted a bolti tésztát, csak azért ne köpködj bele ha más is eszik belőle...
6/7 anonim válasza:
Igen. valószínű hogy a tészta gyúrásra gondolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!