Mit csinaljak, ha mar 4 napja iszonyu hasmenesem van?
Figyelt kérdés
Barmit megeszek kijon. Egyszet hanytam is ket napja. Gyenge vagyok, faradt. Mennem kell holnap suliba, vagy menjek orvoshoz? Nem szeretnek kikeretozni vagy beegni valaki elott. Szegenlem, hogy ez van, de nem tehetek rola. Nem segit senki.2014. dec. 8. 22:12
1/6 anonim válasza:
Az orvos segítene, csak luxus elmenni hozzá, inkább itt sajnáltatod magad...
2/6 anonim válasza:
Az orvos tud segíteni.
Miért nem mentél ma el?
3/6 anonim válasza:
Teljesen indokolt a doki, kiszáradhatsz az pedig már elég nagy gáz. Ráadásul akkor még többet fogsz hiányozni, mert kórházba kerülsz. Nem a betegség szégyen hanem az, ha valaki annyira buta, hogy ez miatt beszólna.
4/6 anonim válasza:
Most van egy ilyen vírus, menj el orvoshoz és diétázz, igyál sok folyadákot.
5/6 A kérdező kommentje:
Anya elkuldott suliba. Nagyon rosszul voltam, de nem ettem semmit igy elviselheto volt!
2014. dec. 9. 16:27
6/6 anonim válasza:
Akkor legalább diétázz és vegyél be széntablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!