Minden megfázás ilyen szemét?
Figyelt kérdés
Nálam úgy néz ki egy ENYHE, lightos betegség, hogy szó szerint fél perenként fújom az orrom, mert megállás nélkül ömlik belőle ez a vízszerű, takonynak nem is nevezhető valami, fáj a torkom, mint a fene..Aztán pár nap szenvedés után mikor azt hiszem, h már jól vagyok, és szinte teljesen elmúlt, olyan köhögőrohamok jönnek rám a semmiből, h a könnyem is folyik tőle, és nem tudom abbahagyni, aztán az orrom is folyni kezd...Másoknál meg azt látom, h kb. úgy zajlik le egy "durva megfázás", hogy naponta 2-3x kifújják az orrukat, köhögnek 2-t, és ennyi. Nálam meg ez a legenyhébb verzió, ennél csak sokkal rosszabbak vannak..Rohadt idegesítő. Ez immunrendszer függő, hogy kin mennyire jönnek ki ezek a betegségek?2014. nov. 28. 07:40
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok embernél torokfájással kezdődik és erős náthával, majd egy idő után jön a hetekig tartó köhögés, nem vagy vele egyedül.
2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok vele és többen is hidd el sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!