Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lefagytak a lábujjaim. Félek...

Lefagytak a lábujjaim. Félek hogy le kell amputálni. Tudok ötletet?

Figyelt kérdés
Nos arról van szó, hogy párnapja alaposan átfagytak a lábujjaim. és mikor járok, nagyon fáj, mintha üvegszilánkokon mennék..Ma voltam orvosnál aki azt mondta hogy ő maga sem tudja mitől lehet ez, ki is van hólyagosodva, annyit mondott még hogy ha fáj akkor vegyek be gyógyszert és melegítsem meleg vízzel..mert ha nem javul meg akkor le kell amputálni. Félek, hogyha elüszkösödik akkor le kell vágni :( és ebből fertőzés is lehet amibe belehalok ugye? folyamatosan zsibbad az egész és kemény. Mit csinálhatnék még amivel gyógyíthatom?
2010. jan. 28. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igyál sok forró teát, az belülről is átmelegít. Alkoholt semmiképpen ne fogyasszál, mert az csökkenti a végtagok hőmérsékletét!
2010. jan. 28. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!ezt talaltam neked!

[link]

2010. jan. 28. 18:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Én már írtam, de nagyon szurkolok neked, az a lábujj levágás, nem hiszek benne. Oda ne menjél vissza.
2010. jan. 28. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

Azért ezek durvábban néznek ki! Nekem is volt ilyen zsibbadásos szitum, pont így suliból hazafelé, de pár nap alatt rendbe jött. Zsíros krémmel való MASSZÍROZÁS nagyon jót tesz! Jobbulást!

2010. jan. 28. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:

MASZÍROZD!!!!

azzal nem árthatsz neki meg szerintem sok folyadékot igyál a vér miatt.

és szerintem az is jó h vízet engedsz rá meleget aztán nagyon rövid ideig hideget mert ettől serkenti a vérmozgást..

bocs h nem fogalmaztam a legérhetőbben, de ennyit tudok most :(

remélem segíthettem :)

2010. jan. 30. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Remélem, még megvannak a lábujjaid!

De egyébként lehet nélkülük élni... nekem az egyik lábam hiányzik, combközéptöl - és élek, de még járok is!

De nem hiszem, hogy elfagytak, akkor elfeketednek.

Ha mégis, akkor nem szabad vacakolni, mert tényleg veszélyes lehet.

2010. márc. 14. 09:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, mi történt veled?
2010. júl. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!