Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak ha széttörtem...

Mit csináljak ha széttörtem véletlenül a higanyos lázmérőt, és még be is lélegeztem a higanygőzt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 13:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hűha én meg is fogtam 1-2 golyócskát. De ha nem lesz bajom holnapig,akkor nem megyek orvoshoz. Felmostam ott ahol széttörtem,remélem megvan az összes darabja.
2010. jan. 27. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Én az a vegyész vagyok aki már végzett. És kórházban dolgozom. Láttam már egy-két százmillió mérgezést.

Egy házban összetört a higanyos hőmérő, nem tudták az összeset összeszedni, az illetőnek hullani kezdett a foga és haja.

Gondolom az a válaszoló, aki azt mondja, hogy jótanácsot kapsz, mást nem, marha sűrűn járhat orvoshoz....

vegyész, egészégügyis, immáron 10 éve.....

beszéltek itt hülyeséget a hozzáértők. miattuk van a sok baleset....ilyen jellegű.

2010. jan. 27. 14:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Miért az orvos ilyenkor mit tud csinálni??
2010. jan. 27. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Figyelj kedves kérdező, ha azokkal az írásokkal szimpatizálsz akik azt mondják nem kell orvos, akkor ne menj el orvoshoz. De akkor ne tegyél fel ilyen kérdést, ha nem akarsz menni.

Vért, jobb helyeken ilyen eset után biztos vesznek,ami azért sokat mond.( nem az általános vérképre gondolok,mielött valaki beleköt ).

2010. jan. 27. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez a jó az ilyen névtelenül válaszolós oldalakban, hogy bárki simán lehülyézheti a szakembereket, és nem tartozik felelősséggel azért, amit beír. :-))

Szóval azért, mert valaki vegyész, még lehet, hogy ért hozzá. Sőt.

2010. jan. 27. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!