Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok roviden fogom leirni: 3 hete lazas voltam hetvegen, egesz heten betegen jartan suliba. A het vege fele mar nyelni nem tudtam ugy fajt a torkom. Penteken orvos-duzzadt fulek, egesz torkom lefele durva gyulladasban, at terjedt a szememre is ami be is verzett. utolso 3 napot 0-24 vegig kohogtem. Aztan szedtem antibiotikumot meg mindent 1 hetig, de mar hetvegen ujbol elonott a kohoges es most kedden mar nyelni nem birok. Penteken tudok csak orvoshoz menni. Mi a franc van velem? 1 het antibiotikum nem volt eleg vagy mi ez hogy visszatert? Elegem van mar, az egesz honapomat elizeli ez a betegeskedes...2014. okt. 29. 00:36
1/5 anonim válasza:
Betegség alatt pihenj, ne menj semerre csak az orvoshoz. Suliba se járj. Jól teszed, hogy visszamész orvoshoz. Aztán lehet elküld, vér és vizelet vételre. Az is lehet, hogy a vizeletben vér található, nekem jó pár évvel ezelőtt volt olyan, hogy folyamatosan beteg voltam és nem gyógyultam meg amikor rájöttek, hogy a vizeletben vér található, és úgy írtak fel antibiotikumot. Az sem mindegy milyen antibiotikumot kapsz. Úgyhogy valószínűleg nagyobb vizsgálás fog következni. Addig teázz, igyál neocitránt ha fáj a torkod vagy rossz a nyelés akkor szedj mebuqain-t hátha kicsit könnyebb lesz addig. És pihenj, ne menj semerre az orvoson kivűl
2/5 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsi félreírtam. Tehát nem vizeletben vér, hanem a vérben vizelet, ez okozhat hosszabban tartó panaszokat is akár. 1 hét antibiotikum szedés nem biztos, hogy helyrehoz. Vannak olyan betegségek, ahol akár 8 hétig is szedned kell. Ez attól is függ milyen bacival állunk szemben.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy koleszos vagyok, penteken reggel ha megyek orvos, az vervetelt sokaig tart kielemezni 2-3 munkanap. Nekem meg vasarnap vissza kell utaznom. Egyetemrol nem hianyozhatok
2014. okt. 29. 09:36
4/5 anonim válasza:
Ha nincs ZH akkor hiányozhatsz egyetemről is. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Van zh, de akkor se hianyozhatok ha nem lenne, mivel itt irjak a hianyzast es akkor kevesebb pontot kapok, ami kell a tovabb jutashoz
2014. okt. 29. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!