Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nálatok meddig szokott tartani...

Nálatok meddig szokott tartani egy influenzás (vagy olyan jellegű) betegség lefolyása?

Figyelt kérdés
Én a múlt héten elkaptam valamit és már 5. napja vagyok nagyon beteg. Influenza szerű tünetekkel kezdődött (láz, hidegrázás, végtagfájdalom, levertség), plusz rettenetesen fájt a torkom, egyáltalán nem tudtam nyelni. Azóta ehhez jött az orrfolyás, egész sűrű váladékkal és a hurutos köhögés. Nem tudom meddig normális hogy tartson, de én eddig még semmit nem javultam, borzasztóan vagyok. Az egész hosszú hétvégét ágyban töltöttem és még ma is olyan beteg vagyok hogy nem tudtam munkába menni...
2014. okt. 27. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Vírusosnál fehérnek, vagy átlátszónak, de lehet sűrű is

Bakteriálisnál zöld, vagy sárga és mindig sűrű

2014. okt. 27. 14:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Hàt, nem tudom, ha beteg vagyok akkor AZ enyém mindig sàrga, egyszerû nàthànàl is.
2014. okt. 27. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Majd világosodik ha hígul, a végefelé már fehér lesz.
2014. okt. 27. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!