Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leghatásosabb módszer...

Mi a leghatásosabb módszer herpesz ellen?

Figyelt kérdés
Elegem van! Szinte már 2-3 hetente újabb herpesz jelenik meg rajtam, orromban, számon, szám körül. Eddig nem volt ilyen. Jó, akkor is volt herpeszem, nem most kezdődött, de most állandóan kijön. Még lizin szedése mellett is kijött. Minden nap viszek be multivitamint és C-Vitamint is. Mit tegyek? :(

2014. okt. 24. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Növelni az immunitásod. Próbálj használni gyógygombát. Nézz utána a Gyn-max szernek.
2014. okt. 24. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Epavir tabletta fiamnál bevált, állandóan herpeszes volt, most már csak ritkán jön ki neki, évente 1-szr 2-szer.
2014. okt. 25. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Még mindig tele vagy "szeméttel", dolgozik benned a vírus. C vitamin jó, szedjél propoliszt, ha nem vagy allergiás a méhészeti cuccokra. De őstermelőtől vedd, mert sokan szar hígított löttyöt árulnak. Én saját recept szerint készítem és mindenkinek használ...
2014. okt. 25. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Telviran!
2014. okt. 26. 14:21
 5/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Nagyon régóta évente 1-2 alkalommal nekem is előfordul az ajkamom, de még nem találtam semmi olyan csodaszert ami megakadályozná. De ahogy olvastam, hogy neked máshol is előjön arra azt mondanám, hogy amikor kezeddel hozzáérsz utána moss kezet és ne érj máshoz. Gyakrabban cserélj törölközőt főleg ha abba is beletörölted.
2014. nov. 8. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Zovirax krémmel kenegesd naponta 4-5-6- alkalommal. 3-4 nap alatt helyre jön. nálunk ez vált be.
2015. febr. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!