Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphatom az ebolát ha...

Elkaphatom az ebolát ha veszek olyan banánt ami Afrikából importált?

Figyelt kérdés
Ma voltam az auchanban és banánt akartam venni, de amikor megláttam a származási helyét elgondolkodtam hogy mi van akkor ha egy ebolás (aki még nem annyira beteg hogy ne tudjon dolgozni) szedi le a és csomagolja be a banánt és én itthon megvettem és megeszem de nem mosok kezet szóval ilyen esetben szerintetek elkaphatom ???
2014. okt. 22. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 22. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem kérdezted komolyan: csak testnedvvel történő közvetlen érintkezéssel terjed, tehát nem is úgy, mint az influenza !!!!
2014. okt. 22. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen kerdesekkel csak magad jaratod le. Nem baj ha nem tudod, hogy hogyan s mikent terjed egy betegseg, de ahelyett h h.lyesegeket kerdezel, beegeted magad es a GYIK olvasoit farasztod, inkabb kerdezz arrol, hogy hogyan terjed az ebola. Vagy hogy meddig eletkepes a virus a levegon, vagy ilyesmi, erted?

A hozzad hasonlok kerdezik meg, ha a buszon oda ul ahol elotte egy AIDS-es ult, akkor mar azonnal HIV fertozottek? A HIV es az ebola virus is testnedvekkel terjed, nyal, nemiszervek valadeka, ver...

Nem ugy hogy rakopok a busz ulesre vagy megfogok egy gyumolcsot, hanem csokolozas, szex, kozos injekciostu hasznalat stb.

2014. okt. 24. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!