Lehet tüdőgyulladásom?
Figyelt kérdés
Pár napja fájdogál a hátam, de nem vészesen, ma pedig már nehezebben kapok levegőt és mély levegővételnél fájdalmat érzek. Néha köhögök kicsit, de ez sem jelentős, egyedül a nehéz levegővétel aggaszt. Lázam nincs, csak 37.2 fokos hőemelkedésem. A végtagjaim nem fájnak. Levegővételnél kicsit hörgő hangot adok ki. Eleinte a mandulám fájt, más panaszom nem volt..ez ugye nem tüdőgyulladás?
15L
2010. jan. 24. 20:59
1/6 anonim válasza:
nem tudom, hogy mi lehet, de akár tüdőgyulladás is elképzelhető. időnként előfordulhat, hogy az ember lábon kihord egyet, szinte észre se veszi. mindenképp menj el dokihoz, mert a mostani járványügyi helyzetben veszélyeztetett lehetsz, ha valóban tüdőgyuszit kaptál.
ha többet szeretnél tudni róla, írd be a keresőbe: bakteriális tüdőgyulladás.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, már utánanéztem és mindenhol az van, hogy lázzal, meg erős köhögéssel jár. Orvoshoz nem tudok elmenni, mert suliba kell mennem.
2010. jan. 24. 21:15
4/6 anonim válasza:
nemnemnem!!! nem mindig jár lázzal és erős tünetekkel! ezrt írtam,hogy BAKTERIÁLIS!! A vírusos jár magas lázzal.
6/6 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem volt lázam pedig nagyon súlyos tüdőgyuszim volt kórházba is kerültem több hétre! Irány doki nem gyerek játék nekem is azzal kezdődött hogy fájt amikor levegőt vettem és semmi más tünetem nem volt. 2-3 nap múéva máűr annyira rosszul lettem hogy kórházba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!