Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez milyen szemölcs? Mit lehet...

Ez milyen szemölcs? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Remélem valamennyire ki lehet venni a szemölcsöket, de megpróbálom leírni.

A kezemen már kb. 1éve vannak ezek a szemölcsök a kezemen.Kezdetben nem volt sok, csak 1-2.Azt gondoltam nem veszélyes.Rá kb.fél évvel egyre több lett, összevissza a kézfejemen (a képen a kisujjam alatti rész látható, ahol egymás mellé nőtt sok).Elmentem bőrgyógyászhoz, írt rá ilyen szalicilsavas ecsetelőt(Verrumal azt hiszem).Elvileg 1-2hónapon belül el kellett volna tűnnie a szemölcsöknek, de nem tűntek el..Egy darabig vérehulló fecskefüvet próbálgattam de nem volt jó.Visszamentem, és felírt egy más fajta ecsetelőt, aminek a nevére már nem emlékszem de az is ilyen szalicilos volt.Megint kentem vele, elfogyott de semmi hatása nem volt.Gondoltam már nem megyek vissza, 2x is voltam és nem járt sikerrel a kezelés.Ennek kb. 1 hónapja.Azóta semmit nem csináltam vele.

Ez sima vírusos szemölcs, vagy valami más?Kezdek megijedni, hogy valami komolyabb, ha már 2 féle ecsetelő és a fecskefű sem segített.Sokan ajánlják a Wartner szemölcsírtót, de valószínűleg az se lenne jó, és nem engedhetem most meg magamnak, hogy több ezret kidobjak potyára.

Ha le akarnám szedetni, le tudnák szedi?(Tekintve hogy nagyon sok van rajta)

2014. okt. 19. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy maszek bőrgyógyászhoz, mert ha ezek nem segítettek, akkor vagy nem szemölcs, vagy nem jó kezelést kaptál.
2014. okt. 19. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Jujj! Hát ezzel pedig valamit kezdened kell,mert terjed!Menj másik orvoshoz.
2014. okt. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!