Torokgyulladas?

Figyelt kérdés
Vasarnap felkelltem, es nagyon fajt a torkom, razott a hideg izzadtam mint az allat, fajt mindenep. Hetfon felkeltem mar nem fajt semmim, a hideg se razott, de ha nyelek nagyon faj. Orvos irt fel penicilint, de nem merem bevenni, mert eleg sok dologra allergias vagyok, de gyogyszerre sose teszteltek. Vasarnaprol hetfotr sokat javultam? Meggyogulhatok magamtol is? Orvos megallapitasa szerint torokgyulladasom van.
2014. okt. 13. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, az immunrendszered gyógyít meg. De segítheted a gyógyulás teákkal, (pl. gyömbértea) vagy citrom illóolajjal (ez még az influenzát is elpusztítja).

Fontos, hogy sok folyadékot fogyassz! Hogy a torkod ne száradjon ki. Így csökkent a fájdalomérzet is.

2014. okt. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!