Kinek mi a véleménye / előérzete az ebolával kapcsolatban?
9-esnek mondom, hogy az az ebola biológiai fegyverként való alkalmazása ellen fejlesztett *tesztelés alatt álló* ellenszer. Titkos volt eleve, csak a teszteket átugorva alkalmazni kezdték. Hatásossága kérdéses, a betegek egy része már a szer beadása előtt kezelést kapott pl. ebola túlélőtől vérátömlesztést.
Másrészt az immunerősítés ne gondolja senki komolyan. Aki fertőző betegségek ellen placebot kínál, annak a lelkének Isten irgalmazzon, mert ember nem mentheti föl.
Természetesen ideér az ebola. Nem is kérdés. Méghozzá nem is sokára.
Ki fog itt pusztulni a fél világ.
Ide fog érni és a magyar egészségügy állapota miatt rohamosan fog terjedni. Ahogy az influenzajárványt is képtelen minden dolgozó ember elkerülni, mert a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön kénytelen utazni, az ebolába is ők fognak belehalni. A politikusok elmennek majd "szabadságra".
A helyes megoldás nem tudom mi lenne, de én tuti atomot dobnék egész Afrikára. Biztos ami zicher.
Egyetlen megoldás, hogy az immunrendszert kell erősíteni. és bízni, hogy abban az 50%-ban leszünk, akik túlélik. Bár itt nagyobb lesz a túlélési arány.
nehéz elképzelni, hogy mindez megtörténhet velünk, de nem szabad egyenlőségjelet tennia HIv vírus, a madárinfluenza, és az ebola közé. Egy nagyon agresszív vírussal állunk szemben.Hátha addig még feltalálnak valamit- sztem a fél világ gyógyszerkutatói ezt kutatják most 0-24-ben
A gyógyszer még kisérleti stádiumban van.
Embereken még nem tesztelték.
Ide Szerbiába még nem ért be az ebola (tegnap mondta a TV)
Nincs semmi ok pánikra.
Szerbiának nincs közvetlen reptéri kapcsolata azokkal az országokkal ahol ebola van.
Mire ideér hozzánk....és mire magyarországra ér,már meglesz a rendes gyógyszer (ezt már én mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!