Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kinek mi a véleménye / előérze...

Kinek mi a véleménye / előérzete az ebolával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Annyit kérnék mindenkitől, hogy írja le a véleményét és az előérzetét, azt hogy saját maga belátása szerint mi lenne a helyes megoldás, valamint ha nem nagy kérés a kort és a nemet. Köszönöm előre a válaszokat.

#halál #Ebola #súlyos fertőzések #halálos vírusok
2014. okt. 10. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-esnek mondom, hogy az az ebola biológiai fegyverként való alkalmazása ellen fejlesztett *tesztelés alatt álló* ellenszer. Titkos volt eleve, csak a teszteket átugorva alkalmazni kezdték. Hatásossága kérdéses, a betegek egy része már a szer beadása előtt kezelést kapott pl. ebola túlélőtől vérátömlesztést.

Másrészt az immunerősítés ne gondolja senki komolyan. Aki fertőző betegségek ellen placebot kínál, annak a lelkének Isten irgalmazzon, mert ember nem mentheti föl.

2014. okt. 11. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Természetesen ideér az ebola. Nem is kérdés. Méghozzá nem is sokára.

Ki fog itt pusztulni a fél világ.

2014. okt. 12. 12:36
 13/16 anonim válasza:

Ide fog érni és a magyar egészségügy állapota miatt rohamosan fog terjedni. Ahogy az influenzajárványt is képtelen minden dolgozó ember elkerülni, mert a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön kénytelen utazni, az ebolába is ők fognak belehalni. A politikusok elmennek majd "szabadságra".

A helyes megoldás nem tudom mi lenne, de én tuti atomot dobnék egész Afrikára. Biztos ami zicher.

2014. okt. 13. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetlen megoldás, hogy az immunrendszert kell erősíteni. és bízni, hogy abban az 50%-ban leszünk, akik túlélik. Bár itt nagyobb lesz a túlélési arány.

nehéz elképzelni, hogy mindez megtörténhet velünk, de nem szabad egyenlőségjelet tennia HIv vírus, a madárinfluenza, és az ebola közé. Egy nagyon agresszív vírussal állunk szemben.Hátha addig még feltalálnak valamit- sztem a fél világ gyógyszerkutatói ezt kutatják most 0-24-ben

2014. okt. 14. 17:51
 15/16 Vad-Ász ***** válasza:

A gyógyszer még kisérleti stádiumban van.

Embereken még nem tesztelték.

Ide Szerbiába még nem ért be az ebola (tegnap mondta a TV)

Nincs semmi ok pánikra.

Szerbiának nincs közvetlen reptéri kapcsolata azokkal az országokkal ahol ebola van.

Mire ideér hozzánk....és mire magyarországra ér,már meglesz a rendes gyógyszer (ezt már én mondom)

2014. okt. 14. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt ma olvastam: [link]
2014. okt. 20. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!