Allergia lehet tényéleg? (kérem olvassák végig)
Múlt héten mandulagyulladásom volt,arra kaptam antibiotikumot,szedem is. A torkom már rendben van,viszont napok óta megállás nélkül fáj a fejem,főleg ha lehajolok,lefele tartom a fejem stb. A gyógyszertárban azt javasolták hogy menjek vissza az orvoshoz,mert ez homloküreg gyulladás valószínűleg. Elküldtek röntgenre,amit aztán mutogattak nekem ,hogy nézzem meg hogy nincs semmi baj. Mondom én aztán értek hozzá... Írtak fel gyógyszereket. megkérdztem hogy akkor konkrétan mi is a bajom? Allergia! És mégis mire vagyok allergiás? Azt nem tudjuk,de nem is fontos,szedje be a gyógyszert, a viszontlátásra!
Az lenne a kérdésem,hátha van itt valaki hozzáértő,vagy esetleg akivel már hasonló történt,hogy ez valóban allergia lehet? Milyen allergia jár ilyen tünettel? Se az orrom nem folyik,nem köhögök,nem tüsszögök... A fejem fáj,de az nagyon,sírni tudnék tőle,sőt sírtam is ma már néhányszor,mert rettenetes és fájdalomcsillapító hatására sem múlik el. Köszönöm a válaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!