Hangszálgyulladásom van. Ötletek gyógyulásra?
Figyelt kérdés
Hello mindenki!!!
A napokban diagnosztizáltak nálam hangszálgyulladást. A hangom teljesen elment és olyan mintha be lennék zárva a saját a testembe. Nagyon kiszolgáltatva érzem magam. Kaptam gyógyszert, de nem igazán használ. Valami házi praktikában gondolkodom. Ötletek? :)
2014. szept. 24. 11:54
1/3 anonim válasza:
Barátnőmnek valami inhalátor készülék segített.
2/3 anonim válasza:
Zsályás cukorkát vagy zsálya teát ajánlok, nekem bevált. A hangszálgyulladás elég lassan gyógyul (legalábbis nálam), és nagyon kellett kímélni a hangszalagokat. Gyógyulást.
3/3 anonim válasza:
Nekem is minden évben 1X 2x történik hasonló. Ne beszélj egyáltalán, suttogás még jobban megterheli a hangszálakat. Nekem First pray, propolis tabletta 2-3 nap alatt teljesen helyre tette. A termék beszerzésben tudok segíteni ha szükséges.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!