Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mi a baj? Részlete...

Szerintetek mi a baj? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Szombat óta nagyon fáj a fejem.Aztán hőemelkedésem lett,végig 37-1 vagy 2 volt...Feljebb nem ment,ami jó,de a fejem még mindig folyamatosan fáj.Kedden voltam dokinál,kaptam Sumetrolint.Azt hittem már jobban vagyok,erre megint egy erőteljes fejfájás kapott el,folyamatosan,a Saridon sem használ és folyamatosan 37 fok felett vagyok mindig...

Lázam még nem volt.

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. jan. 20. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt mindenképp ki kell vizsgáltatni,mert az nem normális,hogy valakinek ennyi ideje fáj a feje.A sumetrolint milyen vizsgálat után kaptad?Mit nézett az orvos?Hányinger,homályos látás,nem kíséri?
2010. jan. 20. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Semmi egyéb,meghallgatta a szívem,a lélegzést,megnézte a torkom,semmit nem mondott,gondolom ő vírusra gyanakszik.

Hol előjön a fejfájás,hol abba marad,de most délután 3 óta fáj folyamatosan hol jobban,hol kevésbé.

Semmi egyéb nem kíséri,azonkívül,hogy kómásnak érzem tőle magam....

2010. jan. 20. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt rengeteg címet,telefonszámot találsz.

Vissza kell menned még ehhez a dokihoz,vagy csak szedd a gyógyszert és jobbulást?

Mindenképp vizsgáltasd ki magad,ha nem javul.És talán mérd meg a vérnyomásod.Leggyakrabban azonban tudod mi okozza?

A kevés folyadék.Iszol eleget?Igyál minél többet,az is segíthet.A sógorom migrénes,ő is mindig ezeket tanácsolja.És tegyél esetleg a tarkódra egy kis hideg vizes ruhát.

Jobbulást!

2010. jan. 20. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Rengeteget iszom,úgyhogy ezzel tán nem lehet baj.

Viszont a hőemelkedéssel lehet igen....

2010. jan. 20. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!