Sürgős, Segítség herpesz?
Ha ennyi eszed van, magadra vess. Ha már korábban is kijött nálad, mikor odaadtad, akkor meg főként.
Egyébként meg a balta csodákra képes a gyógyítás terén. Ami gyanús rész, azt ahogy észreveszed, egyből aprítsd. Akkor nem lesz gond. :)
Ennyi eszetek van. Jól megszívtad. A herpesz, ha egyszer bekerült a szervezetbe, azt csak majd a sárga föld szíjja ki. Remélem, érted...
A herpesz egy vírus, nem lehet eltüntetni a szervezetből. Ha legyengül az immunrendszered, vagy sterssz ér, vagy csak úgy random módon előjön, hogy örömet okozzon.
Kezelni csak tünetileg lehet, hogy a herpeszes kiütés hamarabb múljon el, sokféle herpeszkrém van receptre és recept nélkül is.
Kaptál a barátnődtől egy olyan ajándékot, ami egész életedben emlékezteteni fog rá...
Utolsó hozzászóló én ezt nem is tudtam h így van..
De nem mind1 h fent vagy lent jön ki a szádon nem? az 1ik nem herpesz nem?Nekem szokot kijönni a számon néha ha gyorsan eszek vagy mielőtt megbetegszek. De van oylan h nem oylan súlyos? mert nekem máshol nem szokott lenni.. vagy akkor az nem is az?
Nos,én én is erős herpeszes voltam.
Még kicsi koromban kaptam el.
Mindig kijött havonta egyszer,vagy akár többször is,idegességre,vagy csak úgy,volt,hogy egyszerre több is volt a számon,volt az orrom mellett is.
Megtanultam vele élni,mert én egy ideje már a krémekre immunissá váltam.(se Zovirax se semmi).
Nem idegeskedek.Egyébként akkor is kijöhet,ha valaki jót eszik...változó.A stressz az kihozza mindenképp.
Én Compeed herpesztapaszt használok,gyorsan elmúlik tőle.
Egy tapasz 8 órás.
A herpeszt meg lehet előre érezni,kipirosodik és már akkor viszket,meglehet előzni fogkrémmel vagy herpesz elleni krémmel,kinél mi.
Én a tapaszt ajánlom,ami kb. 2300 Ft körül van.
A herpesz vírus mindig a szervezetedben marad,kiírtani nem lehet.
Sok szerencsét,és kívánom,hogy ne okozzon olyan sok szenvedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!