Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sürgős, Segítség herpesz?

Sürgős, Segítség herpesz?

Figyelt kérdés
bnőmnek súlyos herpeszt állapítottak meg a szervezetében, gyerekkora óta megvan neki ez a betegség, és ez már a vaginájában is megjelent. ma reggel használta a rúzsomat, és sajnos kijött nekem egy herpesz a számon mivel utána ugye én is használtam :'( már máskor is odaadtam neki, csak akkor jött ki nekem is megint, de egyszerűen nincs szívem neki azt mondani h nem nemhasználhatod :S de most elkaptam volna tőle? ugye nem? mit csináljak? mivel kezeljem? mit egyek h kimenjen a szervezetemből? nekem csak nem lehet olyan súlyos mint neki :S
2010. jan. 20. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
orvos esetleg?
2010. jan. 20. 15:36
 2/7 anonim válasza:

Ha ennyi eszed van, magadra vess. Ha már korábban is kijött nálad, mikor odaadtad, akkor meg főként.

Egyébként meg a balta csodákra képes a gyógyítás terén. Ami gyanús rész, azt ahogy észreveszed, egyből aprítsd. Akkor nem lesz gond. :)

2010. jan. 20. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi eszetek van. Jól megszívtad. A herpesz, ha egyszer bekerült a szervezetbe, azt csak majd a sárga föld szíjja ki. Remélem, érted...

A herpesz egy vírus, nem lehet eltüntetni a szervezetből. Ha legyengül az immunrendszered, vagy sterssz ér, vagy csak úgy random módon előjön, hogy örömet okozzon.

Kezelni csak tünetileg lehet, hogy a herpeszes kiütés hamarabb múljon el, sokféle herpeszkrém van receptre és recept nélkül is.

Kaptál a barátnődtől egy olyan ajándékot, ami egész életedben emlékezteteni fog rá...

2010. jan. 20. 16:16
 4/7 anonim válasza:

Utolsó hozzászóló én ezt nem is tudtam h így van..

De nem mind1 h fent vagy lent jön ki a szádon nem? az 1ik nem herpesz nem?Nekem szokot kijönni a számon néha ha gyorsan eszek vagy mielőtt megbetegszek. De van oylan h nem oylan súlyos? mert nekem máshol nem szokott lenni.. vagy akkor az nem is az?

2010. jan. 20. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos,én én is erős herpeszes voltam.

Még kicsi koromban kaptam el.

Mindig kijött havonta egyszer,vagy akár többször is,idegességre,vagy csak úgy,volt,hogy egyszerre több is volt a számon,volt az orrom mellett is.

Megtanultam vele élni,mert én egy ideje már a krémekre immunissá váltam.(se Zovirax se semmi).

Nem idegeskedek.Egyébként akkor is kijöhet,ha valaki jót eszik...változó.A stressz az kihozza mindenképp.

Én Compeed herpesztapaszt használok,gyorsan elmúlik tőle.

Egy tapasz 8 órás.

A herpeszt meg lehet előre érezni,kipirosodik és már akkor viszket,meglehet előzni fogkrémmel vagy herpesz elleni krémmel,kinél mi.

Én a tapaszt ajánlom,ami kb. 2300 Ft körül van.

A herpesz vírus mindig a szervezetedben marad,kiírtani nem lehet.

Sok szerencsét,és kívánom,hogy ne okozzon olyan sok szenvedést.

2010. jan. 20. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A herpesznek több alfaja van,ez egy kedves kis család.Ami általában a szájadon szokott kijönni,az a herpes labialis. Otthont talál a szádban lévő idegek burkában,és ha ojanja van,akkor kijön.Nem lehet sohasem eltávolítani, a jelenlegi orvostudomány mellett. Amúgy herpesz kijöhet bőrön is,nem csak nyálkahártyán,pl a derekadon.
2010. jan. 20. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
am nekem szokott lenni herpeszem már nagyon nagyon régóta... és a szervezetedből nemnagyon fog eltünni...csak kezelni lehet, hogy ne jöjjön ki
2010. jan. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!