Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Túl lehet adagolni a vasat...

Túl lehet adagolni a vasat tablettákkal?

Figyelt kérdés

A kérdés nem jó, mert biztos túl lehet, ha valaki nem előírás szerűen szedi, de én úgy szedném. Nagyon fáradékony vagyok, és szokott lenni vashiányom, ezért gondoltam arra hogy szedek egy kis vasat, mert most is ez lehet a probléma. Tehát konkrétan nincs róla papírom hogy vérszegény lennék, ezért kérdem, hogy ha rendeltetésszerűen szedem, nem e lehet túladagolni?

[link]

2014. szept. 20. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem lesz tőle semmi bajod, ha rendeltetésszerűen eszed. Lefogadom, természetes úton amúgy is csak csekély mennyiséghez jut a szervezet, szóval nyugodtan.
2014. szept. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!