Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet elkaptam a rüht?

Lehet elkaptam a rüht?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy viszketek, főleg este. És az egyik haveromnak kb 1-2 hete volt valami fertőző betegsége kiütésekkel. Nekem a fenekemen van 2 és a péniszemen néhány kijött két napja először. Azt hittem szőrtüsző gyulladt be de megjelent mellé még pár piros duzzanatszerűség. Holnap rögtön megyek orvoshoz mert nem szeretem húzni az időt ugye az egészség a legfontosabb csak aludni se tudok.

Úgymond legjobb barátok vagyunk hárman és a 3. szeméy is viszket de rajta sincs sok kiütés még. Ebből sejtem hogy "szerencsére" nem egyedi betegségem van ami súlyos, hanem ezek a rohadt atkák.

Gondolom hogy valószínűleg elkaphattam tőle, őt kezelték egy erős fertőtlenítő kenőccsel, nyaktól lefelé be kellett kenni a testét, azóta valamelyest javult de meg lesz ismételve neki.

Családban 4en élünk de még náluk nem jelentkezett, de ha én az vagyok akkor ugye együtt kell kezelni minket, ezt olvastam pár perce a neten.

Gombára gondoltam először de különös módon 3unknak egyszerre jött ki ez a probléma 1-2 hét eltéréssel.

2014. szept. 18. 01:20
 1/1 anonim ***** válasza:
56%
Gyanús, hogy elkaptad, főleg, hogy mindhármotokon kijött.
2014. szept. 18. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!