Aktil 500mg/125mg antibiotikum mellé ha a lent linkelt vitamint szedem helyre áll az immundrendszerem?
Figyelt kérdés
Felső légúti fertőzésem van és nagyon gyakran vagyok sajnos beteg gyenge immunrendszerem van múlt hónapba is mandulagyulladásom volt arra is antibiotikumot kaptam , szeretnék ebből már kilábalni , de drága vitaminokra nincs sajnos pénzem ezt az étrend-kiegészítőt láttam az interneten [link]
Szerintetek ezzel erősödne az immunrendszerem és helyreállítana vagy valami antibiotikummal próbálkozzak?
Előre is köszönöm a választ! :/ 19/L
2014. szept. 17. 11:35
1/3 A kérdező kommentje:
*immunrendszerem
2014. szept. 17. 11:36
2/3 anonim válasza:
Antibiotikum mellé alapból valami probiotikumot érdemes szedned a bélflórád érdekében. Az immunrendszeredet nem tudjuk megjósolni, hogy egy multivitamin készítmény, vagy konkrétan a linkelt mennyire segítene megerősíteni. De vitaminkészítményeken kívül pl. antioxidánsokkal (grapefruitmag kivonat nekem idén nagyon bevált), megfelelő gyógynövényekkel, illetve más étrendkiegészítőkkel (homoktövis, méz, propolisz stb.) erősítheted az immunrendszeredet. Létezik homeopatikus immunerősítő készítmény is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm végül is megvettem, meglátom tudok e venni még Normafloret :)
2014. szept. 18. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!