Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bélféreg? Magyarázzátok el nekem!

Bélféreg? Magyarázzátok el nekem!

Figyelt kérdés
Valaki magyarázza el nekem, hogy milyen ha valaki férges... Azt mondják hogy én is az vagyok, én meg hülye beképzelem hogy tényleg az lennék... Azért mondják hogy az vagyok, mert imádom az állatokat. Sok macskám és kutyám volt.Vaan 1kutyám és nem rég fialt 9kiskutyát. Egyébként pitbull, es nagyon vékony szegénykém igy szülés után, de előtte sem volt valami kövérek... Vissza térve hozzam.. En viszont picit husis vagyok. 14eves lány :3 és szoktam magam rosszul érezni. Fájni szokott a hasam es hányingerem szokott lenni. Most pl. Megy a hasam..:ss
2014. szept. 12. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt nehéz beképzelni, mivel a kakádban férgek vannak, ha valaki bélférges.
2014. szept. 12. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
A paraziták másik nagy csoportja a bélférgek. Az orsógiliszta hasi fájdalom, hasmenés okozója lehet, bélvérzést, vérszegénységet, fogyást idézhet elő, ilyen panaszoknál gondoljunk rá.
2014. szept. 12. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Viszket a végbélnyílásod, a székletedben látsz fehér férgeket, vagy petéket.
2014. szept. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!