Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A napokban egy meleg pár jött...

A napokban egy meleg pár jött velem szemben (London), ahogy elhaladtam mellettük az egyikük a fenekemre csapott és én egy szúró érzést éreztem, elképzelhető, hogy HIV-ve vagy AIDS-el megfertőztek szándékosan?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elsőre nagyon hülye kérdésnek tűnik, de olyat mint a fent említettek, ma már nem csinál még hetero sem az ellenkező neművel, pláne London egy forgalmas pontján.

Én most arra lennék kíváncsi, hogy elvileg megfertőzhettek-e vagy egy nagyon apró szúrásnál nagyobb dolgot kellett volna éreznem, ha szándékosságról van szó?

Sajnos köpni-nyelni nem tudtam, visszanéztem a józanabb mosolyogva elnézést kért és mentek tovább. Azóta eléggé parázok ezen, mert hallottam már tűvel szurkálós esetről amikor szándékosan fertőztek meg embereket.

2014. szept. 11. 03:18
1 2
 11/13 noikah válasza:

Miert kuldenek pszichiatriara? Ma mar nagyon sok aljas ember van, nem tudhatod mire kepesek, ha o beteg es meg fog halni vigyen magaval masokat is alapelven pl.. :$

Kerdezo minel hamarabb fordulj orvoshoz, aztan majd ird meg, h minden ok e. Drukkolok 1000rel h ne legyen semmi bajod!

2014. szept. 15. 12:46
 12/13 anonim válasza:
Na mi lett???
2015. ápr. 7. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Még hogy a homoszexualitás nem betegség. pffff
2015. júl. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!