A napokban egy meleg pár jött velem szemben (London), ahogy elhaladtam mellettük az egyikük a fenekemre csapott és én egy szúró érzést éreztem, elképzelhető, hogy HIV-ve vagy AIDS-el megfertőztek szándékosan?
Tudom, hogy elsőre nagyon hülye kérdésnek tűnik, de olyat mint a fent említettek, ma már nem csinál még hetero sem az ellenkező neművel, pláne London egy forgalmas pontján.
Én most arra lennék kíváncsi, hogy elvileg megfertőzhettek-e vagy egy nagyon apró szúrásnál nagyobb dolgot kellett volna éreznem, ha szándékosságról van szó?
Sajnos köpni-nyelni nem tudtam, visszanéztem a józanabb mosolyogva elnézést kért és mentek tovább. Azóta eléggé parázok ezen, mert hallottam már tűvel szurkálós esetről amikor szándékosan fertőztek meg embereket.
Miert kuldenek pszichiatriara? Ma mar nagyon sok aljas ember van, nem tudhatod mire kepesek, ha o beteg es meg fog halni vigyen magaval masokat is alapelven pl.. :$
Kerdezo minel hamarabb fordulj orvoshoz, aztan majd ird meg, h minden ok e. Drukkolok 1000rel h ne legyen semmi bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!