Mit tegyek a lányom megnyugtatása érdekében?
A lányom együtt volt egy férfival, tegnap 3 hete és ma úgy jött le hozzám, hogy fél. Megkérdeztem mi a baj és azt mondta, hogy a férfival védekezés nélkül voltak együtt, a férfi a szájába élvezett, akkor semmi rosszra nem gondolt, aztán hallotta hírét, hogy a fiú szereti a nőket. Szerda óta megy a hasa és ma kijött egy pattanás a szeméremdobja alatt, a szeméremajkak fölött, amit kinyomott. Ekkor utána nézett mitől lehet és egyből kijöttek a találatok, hogy a HIV fertőzés tünetei. Emellett most náthás is, de ennek számtalan oka lehet, többet között az, hogy reggel kis pántos felsőkben megy, a hidegben is, de ő tartja magát, hogy a HIV-hez is írták az influenza szerű tüneteket. Mit tudnék csinálni a megnyugtatása érdekében? Én is nagyon félek emiatt, de sokkal jobban aggaszt az, hogy csak sír és sír. Nőgyógyászhoz a holnapi nap folyamán tudunk csak menni.
Kérlek segítsetek mit tegyek! Nagyon nagy valószínűsége lehet a HIV fertőzésnek?
Most került át másik iskolába az miatt is gondoltam, hogy idegeskedik és iskolaidőszakban amúgy is olyan típus, aki vagy egyáltalán nem eszik semmit vagy túl sok mindent össze-vissza, most pedig a kávéra is nagyon rá van állva.
Sokkal jobban megérti magát másokkal, hozzám is fordul szívesen, de addig nem biztos a dolgokban és nem bízik magában, amíg más nem erősíti meg abban. Nagyon bízom benne, hogy a nőgyógyász tud valamennyit segíteni a lelkiállapotán és a nagyobb biztonság érdekében egy vérvétel is, ha azt tanácsolják vagy ha csak ez segítene a lelkén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!