Kórház vagy ne? Kiszáradás?
Figyelt kérdés
Szombat óta kb. 20 percenként hányok.Mindent kihányok víztől kezdve sós ételekig. Este elmentünk ügyeletre kaptam injekciót azt mondták javulni fog de nem veszem észre. Ugyan úgy hányinger ha eszek vagy iszok kb. 5 percen belül kihányom az ételt vagy italt. Ráadásul ha már tényleg nincs mit kihánynom akkor is tudok sárga keserű valamit azt hiszem epe. Így nem igazán jutok folyadékhoz pedig szinte csak kortyolgatom. De kijön belőlem ételhez meg még úgy sem pedig nem erőltetem. Holnap megyek vissza orvoshoz,háziorvoshoz. Szóval szerintetek kórház lesz belőle? Lázam nincs.2014. szept. 7. 10:38
1/4 anonim válasza:
Akkor utalnak kórházba, ha a kiszáradás jeleit észlelik rajtad, vagy éppen már kiszáradva vagy, bár akkor már nem fogsz te elsétálni még a szomszédba sem, nehogy az orvoshoz.
Nem kaptál hányinger elleni gyógyszert?
Probiotikumot szedsz?
Amúgy hideg vizet, vagy teát ha kortyokban iszol, akkor az jó szokott lenni.
2/4 anonim válasza:
Igyál 5 percenként 1 korty jéghideg coca-colát. Doki javasolta a férjemnek, amikor folyamatosan hányt és bevált.
3/4 anonim válasza:
Valóban az eredeti, piros coca-cola nagyon jó, nekem is az használt.
4/4 anonim válasza:
Cola!! De a szénsavat keverd ki belőle!! :) jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!