Ez hüvely gomba lehet? Ha igen, hogyan kezelhetném?
Szűz lány vagyok, sosem voltam még pasival.
Nagyon folyékony, fehéres - félig átlátszó, kicsi fehér darabok vannak benne. Minden nap ilyen hüvelyi folyásom van. Szeretném a segítségeteket kérni ebben, hogy milyen gyógyszert használjak vagy menjek-e nőgyógyászhoz. 14 éves vagyok
De az kúp és én még szűz vagyok.
vagy elég ha a kenőcsöt használom?
Az belül nem tisztít szerintem
A kúpot is használnod kell, mert a kenőcsre rá is van írva, hogy csak külsőleg. Tehát a hüvelyeden belül a kenőcs nem gyógyít. Erre van a kúp. Mellesleg a csomagolásában találsz egy applikátort, azzal könnyen fel tudod helyezni a kúpot.
Fontos, hogy este tedd fel, mikor készülsz az alváshoz!
Ne ajánljatok már kúpot!
Én voltam nőgyógyásznál, mondtam nem voltam még pasival. Azt mondta emiatt nem írt fel kúpot, mert nem tudnám felhelyezni.
Igen, az.
Vehetsz PH-tesztcsíkot, és rákenve a hüvelyváladékot megtudod a PH-t, ha 3,8-nál kevesebb, akkro gomba, de leírás alapján az. Ha szedtél antibiotikumot, akkor attól van.
Canesten krémmel kenj be tampont, és dugd be, és húzd ki, ráragadnak a túrós darabok. Ujjal is kiszedheted a nagyját.
amikor már elfogyott, nem jön ki több, akkor végy cickafark-ülőfürdőt Maria Treben könyve alapján, és igyál napi 2-3 csésze cickafark-teát!
Ha gyógyszert akarsz szedni, akkor kell egy oylan vizsgálat, ahol szintén megmérik a PH-t vagy vattapálcikával vett hüvelyváladékot megnéznek mikroszkóp alatt. És akkor úgy írnak fel rá gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!