Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik az erősebb a doxifarm...

Melyik az erősebb a doxifarm vagy a dalacin?

Figyelt kérdés
1hete kínlódom a vírussal,magas láz volt,az 3napja nincs,doxifarmot szedtem,most nem tudom miért gyenge vagyok,szédülök.Náthás lettem,folyamatosan köhögök,félek mert asztmás vagyok.Ezért ma vettem be dalacint.Még egy kúra.Már nem bírom,izzadok,minden bajom van.Mi ez?
2010. jan. 16. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
attól függ mire. egyik antibiotikum sem erősebb a másiknál. nagyon függ attól, hogy milyen törzs fertőzött meg. úgyhogy így ezt nehéz megmondani.
2010. jan. 16. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
h1N1,erős köhögés,nehezen szakad,láz már nincs,szövődmény elkerülése miatt/tüdőgyulladás,ez volt családban/szedem.
2010. jan. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!