Fáj a torkom, hőemelkedésem van, fáj a jobb vállam és a jobb térdem. PEDIG CSAK 13 ÉVES VAGYOK! Ez most H1N1?
Figyelt kérdés
ez komoly.2010. jan. 16. 11:39
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy h1n1, az is lehet, hogy sima influenza, vagy csak megfáztál, a válladat elaludtad, a térded meg azért fáj, mert nősz. nem kell pánikba esni. igyál meleg mézes teát, sok c-vitamint vigyél be a szervezetedbe és pihenj!
2/6 A kérdező kommentje:
köszsönöm:)
2010. jan. 16. 13:20
3/6 anonim válasza:
Dettó ez a bajom.Tegnap óta ugyenez fáj a térdem a jobb vállam és hurutosat köhögök hőemelkedésem van.Én is pánikba vagyok esve.(engem is beoltottak) 14/l
4/6 anonim válasza:
ne essetek már pánikba, majdha 39 fok felett van a lázatok, akkor féljetek, több napig, akkor féljetek.
de ennyitől nehogymár pánikbetegek legyetek.
5/6 anonim válasza:
Így van, az influenza jellemző tünete a nagyon magas, 39,5 fok feletti láz.
6/6 A kérdező kommentje:
de náthás is vagyok.és nem kaptam oltást!!!
2010. jan. 17. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!