Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Normális ez az orrcsepp mánia?

Normális ez az orrcsepp mánia?

Figyelt kérdés

azért írtam ide én sem a Mentális egészséghez mert én inkább az egészségét féltem!

na szóval az van hogy fönn vagyok egy neveldén és ott van egy jóhaverom. ő neki fönnvan az egyik osztálytársa a neveldén és hülyén hangzik de mániákus orrcsepegtető!

itt az adatlapja:

Adatlap!

Neve Otrivin * ť Y ` E, gazdija: Orrcsepp

Született 1994. december 12.

Névnap ? ?.

Családi állapot orrfolyásos

Anyanyelv magyar

Nyelvismeret angol, német ,eldugult orrhang

Ország Orrcseppföld

E-Mail orrcseppazéletem@orrvilág.orr

Cím noncs Orrspray város Csepputca

Telefon nemondomeg

Munkahely Orrcsepp adagoló hely(én vagyok akinek adagolni kell)vagyis én vagyok az orrcsepp próbáló

Foglalkozás orrfújás és egyfolytani orrcseppezés

Hobby orrcseppezés orrcsepp és orrspray

Sport Kifogyasztani 1 orrcseppet 1 nap alat

Kisállatok robot orrcsepp

Iskolák orrcsepptanulmányi orrcseppsuli

Önéletrajz Sziasztok Lessy vagok (ha nem tudnád lány)

és imádom az orrcseppet

sok mindenki utálja de nekem azz orrom megszokta :)

sztm tök jó csikis és vizes

mikor beadom magamnak tök jó naponta 7× mindkét orrlyukamba

Ennyi rólam szoval ne felejcsd el szeretem az orrspray-t és az orrcseppet

Ui.:Csak nyugodtan mondhatod hogy cseppegtethetek az orromba én igent válaszolok

tudnod kell: én régebben fennvoltam csak ellopták

ezek a legjobb orrcseppképek:

www.kepfeltoltes.hu/view/100109/Animation10_www.kepfeltoltes.hu

www.kepfeltoltes.hu/view/100109/Animation2retretret_www.kepfeltoltes.hu_.gif

www.kepfeltoltes.hu/view/100109/Animation3ghgh_www.kepfeltoltes.hu

ha akartok csinálhattok v. mutathatok és sssss bele a szerény nózimba

megőrülök a Spraykerért az orrcseppért az orrspay-ért és minden olyanért ami olyasni mint a víz csak orrba kell

orrcseppmese ami velem történt:

Egyszer nagyon megfáztam és dőlt belém az orrcseppecske na végül orr révészhez mentem. tök jó volt orrspaytek 3×is a révész felírt egy adagoló orrspray-t elmentem a gyogyitárba és vettem 3 doboz nagy orrcseppet egyfolytába azt fújtam és fújtam.

Suliba bevittem és ott mondtam h. nagyon alergiás vagyok és ezt egy nap 7× be kell vennem na óra közbe bevettem és jó volt ezért kivételesen azon a napon 12 cseppet tettem mindkét nózilyukamba

A barátom meg mondja hogy órán is folyton izélget mindenkit hogy orrcsepp meg azért megy mosdóba hogy csepegtessen magának meg ilyenek...

nem tudom! egészséges ez? nem teszi tönkre az orrnyálkahártyát?

(ja és igen a képeket én rajzoltam mert addig nyaggatott hogy meguntam és ezzel lecsillapítottam egy kicsit)

13 lány

2010. jan. 15. 23:58
 1/8 A kérdező kommentje:
ja amikor már az van hogy "A barátom meg..." azt már én írtam és nem az adatlap része!
2010. jan. 16. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tönkretette az orrnyálkahártyáját,és folyton nedvesítenie kell.

Gondolom egy pici náthánál is már orrcseppezettt,aztán jól hozzászokott.

De az is lehet,hogy ez a dilije.orrcseppfetisiszta,vagy hogy mondják.. :))

2010. jan. 16. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én erősen elgondolkodtam rajta, hogy normális-e a leányzó.
2010. jan. 16. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Hülye, de majd kinövi.
2010. jan. 17. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Két eset lehet: én már hallottam arról, hogy az orrcsepp addiktív anyagot tartalmaz, és ha sokat használod, hozzászoksz. Legalábbis ismertem olyat, aki ettől szenvedett, de egy idő után le tudott jönni a cuccról. A másik eshetőség, hogy ordas nagy feltűnési viszketegsége van.
2010. jan. 17. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg világéletemben utáltam az orrcseppet, ha kellett volna, akkor se csepegtettem. Már nem kaptam levegőt az orromon, mégse használtam. Ezek után kérdem én: hogy lehet valaki FÜGGŐ?
2010. jan. 17. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Én se használtam soha, mindig is utáltam, nagyon csípett, gyűlöltem, amikor a hátső garatfalamhoz ért... Brrr... De ennek ellenére vannak ilyen emberek, mondom, az az ismerősöm is mesélte, hogy ő bizony rászokott... De itt szerintem inkább csak a környezetével szórakozik az illető, ki akar tűnni. Vagy komoly gondok vannak nyaktól fölfelé (nem az orrban)...
2010. jan. 18. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Van, aki folyton kezet mos. Kényszerbetegségnek hívják az ilyet, bár abban is lehet valami, amit az egyik előző kommentelő írt, tehát,hogy addiktív, (élénkítő hatású?) anyag van benne, és a lány rászokott.
2010. jan. 20. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!