Ha véletlenül feltalálnám az Ebola ellenszerét akkor kinek kell szólnom?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 01:00
11/18 anonim válasza:
És nem akarom a kedved szegni, de nem fognak semmit kezdeni a találmányoddal.:( Ugyanis az Ebola nem igazán akar terjedni, és háttérhatalmi dolog az egész, és nem az a céljuk a hivatalos szerveknek, hogy megszüntessék, hanem épp ellenkezőleg: valami világjárványon mesterkednek, csak nem sikerül nekik!
12/18 anonim válasza:
Azt hogy csinalod, hogy veletlenul feltalalod majd heteken belul az ellenszert?
Most vagy veletlenul feltalatad vagy fel fogod talalni heteken belul, de akkor az mar nem veletlen, hanem kutatomunka, kiserletezes (ami nem hetekis szokott tartani).
Amugy az is erdekelne, hogy hogy lehet veletlenul feltalalni Magyarorszagon az ebola ellenszeret? Levesfozes kozben jott az ihlet, hogy hopp, megvan, rajottem?
13/18 anonim válasza:
Gyerekek, véletlenül feltaláltam az örök élet titkát és az ingyensör gyártó gépet. Kinek szóljak?
14/18 anonim válasza:
Lehet, hogy heteken belül örökké fogunk élni.
15/18 A kérdező kommentje:
Jövőhét keddre lesz meg. Hívom majd a WHO-t. Köszi srácok a biztatást! :)
2014. aug. 24. 23:11
17/18 A kérdező kommentje:
Nincs, elrontottam.
2014. okt. 1. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!