Fogyasztott már valaki étkezési kovaföldet? Annyi jót írnak róla! Én ma kezdem el használni! Vélemények?
Mar lassan 1 eve Megszakitasokkal hasznalom. Ekczemas voltam es urtikariam volt elegge sulyos mar mar autoimmunnak nyilvanitottak. Persze nem azt mondom hogy. Kovafold gyogyitott meg mert egyedül keves de nagyon jol kiegeszitette a paleo dietat. Meregtelenitesre kituno. Amit eszre vettem minden ujrakezdesnel hogy elso heten erosodtek, visszajottek a tunetek enyhen majd teljesen eltuntek. Mostmar nincs is.
Ill. Most svajcba vagyok es otthon ugye tisztitott vizet ittam de itt nincs lehetosegem erre. Az elso heten eszrevettem hogy aftak jottek ki a szamba amik nem multak el. Vettem kovafoldet elkeztem inni es eltuntek ,majd 3 het utan abbahagytam es ujra kijottek, majd ujra kovafoldes vizet ittam es elmultak. Szoval van vmi bajom az itteni vizzel. Ebbol en leglabb is azt a kovetkeztetest vontam le hogy a kovafold tud vmit azert. Erdemes kiprobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!