Volt mar valaki kozuletek std szuresen?
Ne félj! Bár tudom, könnyű mondani, én is be voltam tojva rendesen :)
A bőr- és nemibeteg gondozóban (nálunk legalábbis) rögtön helyben mikroszkóp alá teszi a kenetet, tehát azonnal megtudod. Elvileg előfordulhat, hogy nem mutatja ki (nekem kimutatta), ilyenkor csinálnak vérvételt, tehát mindenképpen kiderül, hogy mi a baj.
Egy injekciót kaptam a popómba, utána 2-3 napon belül semmi bajom nem volt. Az mondjuk nem kellemes, de túlélhető, mint egy sima oltás :)
Utána vissza kell járni ellenőrzésekre a biztonság kedvéért (kötelező), de a betegség részén hamar túl vagy.
Jobb megtudni, mi a baj, és kezelni rögtön, mint őrlődni rajta, hogy mi a fene bajod lehet.
De egyébként ha csak ezek a tünetek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy tényleg tripper.
Én egyszer egy sima baktériumtól lettem pattanásos, ami felfázást okozott. Persze kivizsgáltattam magam megint, de semmi, és a felfázásra való antibiotikumtól a pattanások is elmúltak.
Bármi is a baj, az orvos tudja majd kezelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!