Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Volt mar valaki kozuletek std...

Volt mar valaki kozuletek std szuresen?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert ugye a nogyogyaszok nem szurnek mindenre sokszor kenetet sem vesznek. Tehat ha ilyen mycoplasmas, ureaplasmas, chlamydias, vagy akar tripperes gondod van nem derul ki. Aki lany es volt mar ilyen vizsgalaton leirna hogy zajlik. Vizeletet kernek vagy mibol nezzik ezeket a korokozokat?
2014. aug. 19. 07:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Sima kenet vétellel zajlik a vizsgálat.nekem bör oroblémam volt,ami a trippr mellékhatása is lehet.igy vizsgáltak. De semmi vészes nem volt,ne aggodj.😊 nekm az volt a rossz inkább hogy meggyanusitottak hogy füvel fával szexelek,mert 21 voltam. S megmondtam h bocsi de osszesen 3 fiuval voltam egyutt.kiderültvgyogyszerre vagyok allergiâs.
2014. aug. 19. 07:42
 2/8 A kérdező kommentje:
A kenetet a nemi beteggondozoban vettek le? Bocsi hogy ennyit kerdezek de nagyon nem tudok errol semmit.
2014. aug. 19. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tripperem volt, nemibeteg gondozóban vettek kenet meg vért. Annyi a különbség, hogy nem vattapálcikával vesznek kenetet, hanem ilyen fémvégű cuccal, de nem fáj, semmi különös.
2014. aug. 19. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a börgyógyászati klibikán feküdtem,s ott az std ambulancián vettek le. Külön helység volt erre..
2014. aug. 19. 09:47
 5/8 A kérdező kommentje:
2. En is ettol felek hogy valami hasonlo van nekem is. Igaz hogy a vizeletem nem csip de a folyasom erosodott. Meg tele van a mellkasom hatam arcom kiutesekkel. A heten megyek a kiutesekkel orvoshoz ha valami ilyen problema okozza biztos eszreveszi mert bor es nemigyogyasz is. De ha az akkor ez mar evek ota bennem van. Neked sok ido volt mire kigyogyultal belole?
2014. aug. 19. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne félj! Bár tudom, könnyű mondani, én is be voltam tojva rendesen :)

A bőr- és nemibeteg gondozóban (nálunk legalábbis) rögtön helyben mikroszkóp alá teszi a kenetet, tehát azonnal megtudod. Elvileg előfordulhat, hogy nem mutatja ki (nekem kimutatta), ilyenkor csinálnak vérvételt, tehát mindenképpen kiderül, hogy mi a baj.

Egy injekciót kaptam a popómba, utána 2-3 napon belül semmi bajom nem volt. Az mondjuk nem kellemes, de túlélhető, mint egy sima oltás :)

Utána vissza kell járni ellenőrzésekre a biztonság kedvéért (kötelező), de a betegség részén hamar túl vagy.

Jobb megtudni, mi a baj, és kezelni rögtön, mint őrlődni rajta, hogy mi a fene bajod lehet.

2014. aug. 19. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:

De egyébként ha csak ezek a tünetek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy tényleg tripper.

Én egyszer egy sima baktériumtól lettem pattanásos, ami felfázást okozott. Persze kivizsgáltattam magam megint, de semmi, és a felfázásra való antibiotikumtól a pattanások is elmúltak.

Bármi is a baj, az orvos tudja majd kezelni :)

2014. aug. 19. 10:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtatott hogy ezt leirtad. Azt gondoltam hogy ilyen fel eves gyogyulasi ideje van. De ugyis csak az orvos tudja megmondani hogy mi okozza a kiuteseket remelem semmi komoly.
2014. aug. 19. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!