Ajakherpesznél mennyire hatásos a herpesztapasz? (Compeed)
nekem is :)
sokkal jobb volt mint a krém..azt kenegethettem vagy egy hétig
így meg 3-4nap és szinte elmúlt:Pmeg nem is fáj:)
csak ha leszedem a tapaszt az fáj:D
Én is csak jót tudok róla mondani.
Nekem mindig elmúlt tőle:)
Sziasztok!
Én most használtam először Compeed tapaszt, régebben a krémeket használtam csak. Viszont a krémnél mindig jött az a borzasztó időszak, amikor már sebes, és az ember nem bírja ki, hogy ne kapargassa (legalábbis én ilyen vagyok), és jött a vérzés, sebképződés újra.
Most viszont a 3. nap reggelén az éjszakára feltett tapaszt leszedtem és csodálkozva láttam, hogy a szám teljesen leapadt, herpesz nincs rajta, és SEB SEM! A szám 3 nap alatt teljesen rendbe jött és nyoma sincs semminek!
Csak ajánlani tudom!
Na ez az, ami semmire sem jó, viszont baromi drága. Egy dobozt elhasználtam, ezek a tapasztalatok:
Ezt írják a honlapjukon:
1.Gyors sebgyógyulás. Semmivel sem gyorsabb mint pl. a fogpasztánál..
2.Azonnal elfedi a herpeszt. Az lehet, de egy még nagyobb ronda valamivel, mert kb 1-2 óra mulva elkezd a széle felpöndörödni, úgyhogy aki eddig nem látta volna a herpeszt, azonnal hátrahőkölt a látványtól.
3.Enyhíti a fájdalmat. A herpesz nem szokott fájni (20 éve jön elő), úgyhogy indifferens megállapítás
4.Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot. Bullshit ! Kb. 5 perccel azután, hogy éreztem a bizsergést, de még alig volt látható, csak egy kis pír, kaptam egyet a kollégától, szóval idejekorán, de a tapasz alatt kb. 3X-osára nőtt, mint egyébként szokott.
5.Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést. Tapasz nélkül nem lényeges tünet, viszont legalábbis a tapasz felrakása utáni első fél órában rendesen bizsereg.
6.Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében. Bullshit. ennyi
7.Csökkenti a továbbfertőződés esélyét. Ez lehet, hogy így van..
Na most a 7. pontért megéri 2600 Ft-ot kidobni. Ennyire még életemben nem húztak le. Bocs... Dühös vagyok, ha átvernek
Hát nem tudom, hogy akiknek bevált azoknak mióta van és mennyire hólyagosodik, mert nekem évek óta egyszer kétszer kijön és nekem baromira fáj és égni szokott.
Kipróbáltam a Compeedet, de annak semmi pontja nem vált be, nincs benne semmi hatóanyag. Az csak arra jó, hogy ne fertőzzél, amikor hólyagos.
Nekem a Dermaplast herpesztapasz vált be, ami hidrokolloidos, és ez tényleg csökkenti az égő érzést. Ezt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!