Lehet ez nemi betegseg?
Figyelt kérdés
A szamon ilyen kis pottyok jottek ki amire a borgyogyasz azt mondta hogy nem fertozes a foginyemen is vannak kis pottyok de azt nem mutattam csak az ajkamat. Mostanaban surun kell pisilnem es olyan fura erzesem van a hasamnal de a vizeletem nem csip, meg a hasam sem faj egyfolytaban a folyasom eros vizszeru lett.Regebben sokaig ugy ereztem mintha meg lennek fazva le volt takodva valami a torkomra. Neha most is van ilyen nyalkas valadek amit felkopok a torkomrol de nem faj. Vagy gyomorsav lehet vagy valami fertozes a fejem is gyakran faj foleg bal oldalt ahol erzekeny a fejborom is. Mar evek ota vannak kis pattanasszeru kiutesek a hatamon de most a mellkasomon homlokomon is kijott.Az izuleteim is sokszor begyulladnak foleg a vallamnal. Lehet ez nemi betegseg az utolso olyan kapcsolatom amibol osszeszedhettem volna valamit 3 eve volt. Hova forduljak?2014. aug. 17. 13:13
1/5 anonim 

válasza:

Lehet csak ételallergiád van. Első körben keress fel egy bőrgyógyászt.
2/5 anonim válasza:
Menj el inkább egy biorezonanciás vizsgálatra, ott pontosan megtudod , hogy mi a bajod, és a vizsgálat abszolut fájdalommentes. Én is voltam, megéri.
3/5 anonim 

válasza:

Biorezonancia: humbuk
kb. mint az oltásellenesség, vagy a chemtrail
4/5 anonim válasza:
Te őrült vagy he! Én elmentem egy ilyen kezelésre és kimutatta, hogy glutén érzékeny vagyok, és ezért van az, hogy a tenyeremen hámlik a bőr! A kérdést feltevőnek ajánlom , hogy menjen el egy ilyen vizsgálatra, és pontosan megtudja, hogy milyen baja van.És szerintem nem nemi betegség.
5/5 anonim válasza:
És ha megtudod,hogy mi okozza a tüneteket akkor kérlek jelezz vissza, de ügyelj, mert sok orvost csak a pénz érdekli, le se szar téged(bocsánat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!