Hogyan lehetne hogy meggyógyuljanak a füleim?
Figyelt kérdés
Néhány éve mikor Budapesten voltam egy napot, elég esős,hideg rossz idő volt. Megáztam, ennek következtében: heveny mandulagyulladásom,hörgőgyulladásom, és középfülgyulladásom lett. kisebb nagyobb kihagyással még mindig fenn áll a közép vagy külső fülgyulladás. Kipróbáltam már az Aloe vera koncentrátumot,az alkoholos propolisz oldatot. Mi tévő legyek? Mi segíthet?2010. jan. 12. 18:41
1/5 A kérdező kommentje:
Nem tapasztaltam látványos változást az Aloe verától és a propoliszól (mondjuk az utóbbit csak nemrég használom). Kérlek segítsetek ezt megszüntetni.
2010. jan. 12. 18:43
2/5 anonim válasza:
Elmész fül-orr-gégészetre elmondod a panaszod és több mint valószínű fognak neked egy gyógyszeres vattát tenni a füledbe amit naponta cserélni kell, tehát minden nap kb. egy hétig vissza kellesz menned hogy kicseréljék. Utána tökéletes lesz. Bár azt hozzám tenném hogy nekem rá egy hónapra megint előjött ez és megint járhattam vele egy hétig. Meggyógyultam, és most megint be van gyulladva...
Szerintem azért próbáld meg, lehet csak velem van a gond h mindig visszajön :S
De lehet csak fülcseppet írnak fel
3/5 anonim válasza:
Szia 2 éves korom óta vannak bajok a fülemmel. Szóval szerintem. Menj el dokihoz ha ezt még nem tetted meg. lehet műtét lesz. Ha a manduláid még megvannak akkor tanácsos kivetetni attól is begyulladhat a füled. Télen sapka sál kesztyű minden szóval nehogy megfázzál...mert egy kis nátha is rámehet a füledre. Hány éves vagy amúgy?
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is gyerekkorom óta bajok voltak a fülemmel és a veséimmel. (Nagyon érzékenyek). 19/L
2010. jan. 12. 19:05
5/5 anonim válasza:
Tegyél rá meleg sót (sózsák) és/vagy kövirózsacsepp (gyógyszertár, herbária).De azért orvossal is nézesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!