Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lábszárfekély vagy micsoda?

Lábszárfekély vagy micsoda?

Figyelt kérdés
A párom évekkel ezelőtt sok időn keresztül küszködött a bokáján és afölött gombás-baktériumos gyulladással, aztán tünetmentessé vált, viszont piros bőr maradt a sebek helyén, és az egyik lábszárán keletkezett egy lassan növekvő bőrhiány (nyílt seb). Lábszárfekélyre gyanakszom, de nem fáj, csak viszket, és nem alakult ki máshol, csak ott (tehát nem is gomba). Ma elment végre orvoshoz, és az Ialugent írt fel neki, de azt nem mondta el, hogy mi baja van végül is? Utánanéztem, ez a kenőcs lábszárfekélyre és gyulladt, nyílt sebekre van. (Szóval ezzel nem lettem kisegítve informatice.) Hozzá kell tenni, hogy a párom hosszú ideje túlsúlyos, de nem szokott fájni a lába, és a cukra, vérnyomása is rendben van (rendszeresen szokta mérni). Régebben - még mielőtt meghízott volna! - gyomor- és nyombélfekélyt diagnosztizáltak nála, illetve azt a gombás-bacis fertőzést, ami elvileg tünetmentes volt évekig... Mi a fene baja lehet, és főleg mitől? :(
2010. jan. 11. 14:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb, de legalább szépen gyógyul. :) Elindult a hegképződés, hurrá! :)
2010. jan. 18. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos.Én természetgyógyászhoz fordulnék. Szerintem érszűkület okozta fekély. (nyílt seb) Sonorr-therápia! Ha kiderül, hogy az, akkor minél előbb az említett Sonor, még mielőtt máshol is kialakulna!!
2010. jan. 22. 01:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Még sosem hallottam róla. Neked volt már vele dolgod? Mi ez igazából?
2010. jan. 23. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, érszűkület okozta-e, mert fájni nem fáj, zsibbadni nem zsibbad, csak viszket neki, és most is csak azért, mert nő össze a bőr. Ezt honnan lehetne megtudni? Milyen orvoshoz menjen el vele, aki végre rendesen megvizsgálja? A Sonorr csak az érszűkület okozta fekélyre jó, vagy minden fekélyre? Segítség :D
2010. jan. 24. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Csókolom!

Nem tudom, hol tetszenek lakni, mert nem csak Budapesten, de országosan is egyre több helyen van a terápiára lehetőség!

A terápia lényege: az artériákban levő érszűkület, érelmeszesedés gyógyítása pulzáló, alacsony frekvenciájú hanghullámokkal.

Az újdonság a SONO-terápiában az, hogy egészen speciális rezgéseket alkalmaz, melyek minden páciensre egyénileg meghatározottak, (forma, frekvencia, intenzitás, idő vonatkozásában) és a teljes kezelés alatt pontosan irányítottak. Alkalmazható olyan betegnél is, akinél a műtéti beavatkozás még nem, vagy már nem jöhet szóba, kiegészítő terápiaként, illetve megelőzés céljából!

Mik az érszűkület tünetei?:

cukorbetegeknél a kiserekben jelentkező szűkületek miatti rossz keringés következtében kialakuló fekélyes láb, nem, vagy nehezen gyógyuló sebek

hideg kezek, lábak, illetve gyakori zsibbadás

elszineződött, sápadt, vagy kékes végtagok

krónikus fájdalom a lábakban megterheléskor

járáskor begörcsölő lábikra, vagy nehéz, fáradó láb

szédülés, feledékenység, koncentrációzavar, fülzúgás

karba, nyakba kisugárzó szívtáji fájdalom megterheléskor

A kezelés teljesen fájdalommentes, gyakorlatilag a beteg fekszik, pihen, és a készülékkel a teljes érhálózatban a lerakódásokat pici, de erős hanghullámokkal "szétbombázzák". A kezelés több aílkalommal végzendő, melynek számát a kezelést irányító szakorvos szabja meg!

megadok egy pesti címet, (bár nem vagyok érdekelt, így talán nem számít reklámnak)viszont segíteni szeretnék!

1212 Budapest II. ker. Rákóczi Ferenc út 142.

tel:06 20 461 1611

Ha nem pesti tetszik lenni, úgy tessék beírni a google címsorba: www.sonoterapia.hu --itt minden információt meg tetszik kapni, azt is, hol van az országban ilyen kezelés.

Jó egészséget!

T.

2010. jan. 24. 23:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most szerencsére, de pesti vagyok :) Megmondom a páromnak!
2010. jan. 25. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor jó, mert Pesten sok helyen van! Zuglóban is, csak nézd meg a honlapot!

üdv.

2010. jan. 26. 16:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyszerű! Köszönöm szépen. :)
2010. jan. 27. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!