Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Axa kártyával meg lehet venni...

Axa kártyával meg lehet venni a H1N1 elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha egészséges szeretnél maradni, ne vedd meg a védőoltást...bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam.
2010. jan. 10. 11:28
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanazt gondolom, mint az elöttem szóló...
2010. jan. 10. 11:33
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Egyetértek az előttem szólókkal.
2010. jan. 10. 11:39
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Hagyjuk már ezt a H1N1-et baromság....Majd 10 év múlva rájössz mekkora baromságot követtél el:)
2010. jan. 10. 15:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Ne vegyeél , mert ki dobott pénz az ablakon ! Nálunk ahol étel fözéssel foglalkozunk napi kb: 20000-25000 fönek füzünk naponta , ott nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel , pedig akkár ezt a sok embert megfertözhetnénk ! A higénikus csajunk is azt mondja , hogy pénz mosásról szól az egész ! Az oltóanyagban is CSAK DESZTILÁLT VIZ VAN !!! Hát jól gondold meg !!!
2010. jan. 10. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Adasd csak be magadnak, vedd meg drága pénzért! Jót fog azt tenni veled, majd meglátod...! :D
2010. jan. 11. 20:44
 7/18 anonim válasza:
hu baszod.. ez a tipikus magyar skepticizmus es ignorancia. ezert ilyen szarvar magyarorszag.
2010. jan. 13. 01:39
 8/18 anonim válasza:
termeszetesen az elottem 'valaszolokrol' beszelek itt.
2010. jan. 13. 01:47
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értékes hozzászólásokat.Nagyon kedves tőletek,hogy egy feltett kérdésemre megpróbáltok lebeszélni a dologról.Az mindenkinek saját döntése,hogy beadja-e vagy sem.Sokat töprengtem rajta én is,mert először pontosan ezeket gondoltam,mint ti.De miután ennyi halálos áldozatot követelt(ami természetesen lehet,hogy nem így van,igen jól gondoljátok),úgy érzem,talán nem ártani valamit lépni is az ügyben.

És tudjátok mit őszinte leszek:baromira leszarom mit gondoltok.

Kösz,hogy így álltok hozzá.Nem is vártam,hogy bíztassatok,de a 20:44-es hozzászólónek üzenem:majd ha beadom és nem lesz semmi bajom újra fogok írni,és megköszönöm a kívánságodat.

Egyébként meg:ÉRTELMES VÁLASZT VÁRTAM!NEM TANÁCSOKAT!

2010. jan. 13. 17:51
 10/18 anonim válasza:
Az értelmes válasz tegnapp hangzott el a médiában, 50 gyerekböl 16 megbetegedett anak ellenére,hogy be voltak oltva. Szerintem tartalékba is vegyél magadnak,ha neked nem is,de legalább másnak jot csinálsz. Ja és akik idáig meghaltak és a h1n1re fogták,azoknak mind más bajuk is volt.
2010. jan. 14. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!