Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Előfordult már veletek olyan,...

Előfordult már veletek olyan, hogy egy este 38 fölé ment a lázatok minden más tünet nélkül, majd másnapra kutya bajotok nem volt?

Figyelt kérdés
Merthogy velem ez történt tegnap - úgy reszkettem, mint a nyárfalevél minden porcikámban, mára meg semmi.
2010. jan. 8. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, voltam már így. Sőt a legtöbb vírusos betegségen ilyen gyorsan estem túl. Napközben érzem, hogy bujkál bennem valami, estére belázasodom, másnap már kutya bajom.
2010. jan. 8. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Direkt nem vittem le, gondoltam ha vírus, akkor had dolgozzon az immunrendszerem. Valószínűleg az volt, mert még én aludtam, addig a fehérvérsejtjeim elpusztították a vírust és másnap "semmi" (mandulagyulladás, de biztos csak azért, mert ott fogta meg) bajom nem volt.
2010. jan. 8. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is gondoltam, hogy valami vírus átment rajtam, de azért furcsa volt, hogy ilyen gyorsan. Az ember ilyenkor rögtön a H1-re gondol, merthogy én azért nem oltattam magam, mert erős az immunrendszerem. Most bizonyított.
2010. jan. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!