17/f Nagyon depressziós vagyok pszichológusi segitség kellene vagy lehet már az se segítene?
Figyelt kérdés
Az "aprodon" Átvertem pár embert,hogy legyen pénzem és egyik sem derült ki de engem nagyon megvisel alapból depressziós voltam a bátyámal napi szinten veszekszek/verekszek folyton meglop mindent még a ruháimat is képes eladni utoljára pánikrohamot kaptam... 2x próbáltam meg öngyilkos lenni nincs senki akkire számíthatok vagy támogatást kapnék teljesen egyedül vagyok..Most is ott vagyok, hogy hátha most sikerülhet megölni magam ebből ugy érzem nincs kiút..esetleg valaki valami normális segítséget tudba nyújtani? és ne olyat, hogy "köcsög csaló megérdemled"2014. júl. 8. 23:20
1/6 anonim válasza:
Pszihologus meghallgat!
NEM VAGY DEPRESSZIÓS, AKI EZT MONDJA MAGÁRÓL ANNAK SOK BAJA LEHET, DE NEM DEPIS!
2/6 anonim válasza:
Jaj, nehogy feladd most! Annyi mindent adhatsz még a világnak. Ott a vatera, aprónet, expressz, megannyi helyszín, ahol kiteljesedhetsz. Drukkolunk neked!
3/6 anonim válasza:
elso lepes:
1. Pofanvered a batyad.
2. Pofanvered sajat magad.
3. Mindenkinek visszaadod a penzt akit atvertel suru bocsanatkeresek kozepette.
Ha meg mindig nem erzed magad jobban, irany a doki.
4/6 anonim válasza:
Nyugi, énis voltam durva helyzetekben, igen, végig gondoltam többször is az öngyilkosságot... Hamar kiakadok dolgokon, sírógörcsöket kapok, régen ezeket sajnos vágdosással vezettem le és ivással. Mára már szerencsére leszoktam és jól vagyok :) Így belegondolva nem érte meg, egy elb*szott pótvizsga, vagy bármi miatt ezekre gondolni. Nagyon nehéz tud lenni azt érezni, hogy nem vagy fontos senkinek és, hogy csak rossz, hogy vagy. De eltelik egy kis idő, és rájössz, hogy valamiért megéri élni. Egy pszichologus lehet, hogy segítene, engem a mostani barátom "húzott ki a szarból", amit hihetetlenül köszönök neki. Próbálj meg olyan dolgokat csinálni, amiktől hasznosnak érzed magad. Pl. önkénteskedés, találj valami célt, még akkor is, amikor semmi kilátásod sincs és úgy érzed, hogy egyszerűen csak nem akarsz létezni. Ha kivagyok nekem az alvás segít.
5/6 anonim válasza:
(utolsóvagyok) a smiley :( akart lenni az elején csak elkeverte a szövegszerkesztő...
6/6 anonim válasza:
17/f vagyok... és nagyon depis. nekem minden megvan az életbe, nehogy azt hidd ,hogy ez jó. ez is rossz. találni kell olyat, amiért lehet mindennap kűzdeni: barátnő,gyerek,munkahely,tanulmány,sport,hobbi. de a legfontosabb : hogy VÁLTS VÁLTS VÁLTS. ha valami szar, válts, menj el otthonrol, kezdj másik sulit, és hidd el hogy jobb lesz. tegyél úgy, mintha leugrottál volna és mon d azt, hogy na most meghalam. de holnaptól van egy utolsó uj esélyem, és szemléld úgy a világot mint még soha. mintha már otthagyad volna és midnenről lemondtál volna. ne szólj senkihez egy két napig és próbáld meg érezni, milyen a világ hiánya. aztán válts. 17/f... elköltözöl ahol laksz, élj lesz ami lesz módon... mert valami ugyis lesz, ami biztos jobb mint a halál... ha pesten leszel benzinkutas és épp hogymegélsz napról napra vagy még utcán alszol... akkor is lesz valami, ami jobb mint a halál. akkor is megláthatod a szépet. és a nyugalmat. a pénzel meg netörődj. mindenki lop. csak valaki kimondja, valaki nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!