Elkaphattam HIV fertőzést, ha nem védekeztünk?
Szia. Azt te nem fogod észrevenni, hogy ki HIV pozitív és ki nem, csak akkor, amikor már maga az AIDS-betegség kifejlődött rajta. Azt szintén nem tartom életszerűnek, hogy egy 49 éves férfinak összesen 1 alkalommal lett volna szexuális kapcsolata.
De megjegyzem, szerintem nem vagy HIV pozitív. Szexuális úton 1% az átvitel esélye, valamint nem pár napra rá, hanem pár hétre rá kellett volna jelentkeznie az első tüneteknek. (Bár ez nem minden esetben van így.)
Menj el tesztet csináltatni. 100%-os pontossággal csak az mondhatja meg neked, hogy fertőzött vagy-e, vagy sem (és igaza van az előttem szólónak, csináltass egy teljes STD panelt, amiben benne van a gonorrhea, klamídia, HBV, HCV, szifilisz és a HIV). De jó hír, hogy ha meg is fertőződtél, ma már az sem egyenlő a halálos ítélettel, ugyanis vannak nagyszerű gyógyszerek amikkel kezelhető a betegség. Fertőzőképes leszel ugyan, de az AIDS-betegség nem tud benned kialakulni. És az ég szerelmére, MÁSKOR TESSÉK VÉDEKEZNI, MÉG HA AZ ATYAÚRISTENNEL CSINÁLOD, AKKOR IS! (Én speciel hónapok óta élek egy boldog párkapcsolatban, de majd akkor hagyjuk el az óvszert, ha közösen elmegyünk csináltatni egy-egy HIV tesztet és mindkettőnké negatív lesz.)
Még a terhesség megelőzése végett sem gondolkoztál a védekezésen??
Egyébként büszke lehetsz magadra, hogy így volt az első...
...hogy valakin 10 év után se látszódjanak a HIV tünetei...
Meg nyugtatlak nem látszik mert a tünetei ugyan azok mint egy sima infulenza vagy tüdőgyuladásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!